ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Στην Κατερίνη ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους προπονητές της 1ης Σχολής Προπονητών Αγωνιστικής Αναρρίχησης της ΓΓΑΗ αγωνιστική αναρρίχηση μπορεί να μην είναι από τα ιδιαίτερα δημοφιλή αθλήματα, όμως η Κατερίνη διαθέτει και εξαιρετική τεχνητή πίστα αναρρίχησης και αναγνωρισμένη προπονήτρια. Η πίστα αναρρίχησης βρίσκεται στο γυμναστήριο Rock School Climbing Wall το οποίο ανήκει στην Στέλλα Κερασίδου, η οποία κλήθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να συμμετέχει στην εκπαιδευτική ομάδα για την λειτουργία της 1ης Σχολής Προπονητών Αγωνιστικής Αναρρίχησης.


Η Γ.Γ. Αθλητισμού αναγνωρίζοντας την ταχύτατη εξέλιξη του αθλήματος και την ανάγκη για σωστά καταρτισμένους προπονητές οι οποίοι θα θέσουν τις βάσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος οργάνωσε σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης και το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την 1η Σχολή Προπονητών Αγωνιστικής Αναρρίχησης.Στο πλαίσιο των μαθημάτων των προπονητών – σπουδαστών πραγματοποιήθηκε από τις 14/10 μέχρι και τις 18/10 το δεύτερο μέρος των πρακτικών μαθημάτων της Σχολής στην πίστα αναρρίχησης του γυμναστηρίου Rock School Climbing Wall της Στέλλας Κερασίδου.

Τόσο οι εκπαιδευτές της σχολής, Στέλλα Κερασίδου, Χρύσα Στεργιάκου, Φανή Κουσιπέτκου και Κώνσταντίνος Πεντεφούντης, όσο και οι σπουδαστές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες αναρριχητές, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παρά τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν λόγω covid-19. Η σχολή ολοκληρώθηκε τα μαθήματα με επιτυχία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες.


Έτσι η Κατερίνη διαθέτοντας υποδομές όπως η πίστα αναρρίχησης του γυμναστηρίου Rock School Climbing Wall μπήκε στο χάρτη των αναγνωρισμένων χώρων εκπαίδευσης της 1ης Σχολής Προπονητών Αγωνιστικής Αναρρίχησης της ΓΓΑ, αλλά και των συνεργαζόμενων φορέων, του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της ΕΟΟΑ. Επίσης είναι ιδιαίτερη η διάκριση και η επιτυχία της Στέλλας Κερασίδου να επιλεγεί στην ομάδα των εκπαιδευτών της πρώτης επίσημης κρατικής Σχολής Προπονητών Αναρρίχησης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget