ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης: Ολοκληρώνονται οι εργασίες στις σχολικές μονάδες από τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου
Προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το πρώτο κουδούνι στις 14 Σεπτεμβρίου με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη και σε συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές του Δήμου Κατερίνης ολοκληρώνουν τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης, τις εντατικές εργασίες τους για το κλάδεμα των δέντρων και τον καθαρισμό χόρτων στις αυλές των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αντίστοιχα.


Παράλληλα με την έμφαση που δόθηκε και την τρέχουσα εβδομάδα στα σχολεία, τα συνεργεία εργάζονται συστηματικά σε κοινόχρηστους χώρους, άλση, παιδικές χαρές, οδικό δίκτυο, σε αστικές, αγροτικές και παραλιακές περιοχές του Δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα, την εβδομάδα από Δευτέρα 07 έως και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, προέβησαν σε εργασίες καθαρισμού σε χώρους πρασίνου στη Δ.Κ. Περίστασης, στη Δ.Κ. Σβορώνου (πάρκο), στον οικισμό της Ανδρομάχης, καθώς επίσης στη Δημοτική Ενότητα Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία επί της οδού Τερζοπούλου (πρώην αμαξοστάσιο Δήμου), στον Τουρμπέ (Τζαμί), όπου με την συνδρομή ειδικού γερανοφόρου οχήματος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά κλάδεμα (λόγω κλίσης) του πεύκου που βρίσκεται στον αύλειο χώρο. Επίσης, στην οδό Ιερομονάχου Νικηφόρου Μπουροζίκα στα Καταφυγιώτικα, στην οδό Περδίκα, στην οδό Αναπαύσεως, στην πλατεία Ηρώων, στον περιβάλλοντα χώρο αφενός του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού και αφετέρου των Ιερών Ναών Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου, στη Θρακική Εστία, στην Αστική Σχολή.


Τέλος, εργάστηκαν στο παραλιακό μέτωπο, ενώ ικανοποιήθηκαν και αιτήματα δημοτών για διάφορα κλαδέματα.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget