ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας στο δημοτικό γήπεδο ΚολινδρούΑποπερατώθηκαν, οι τεχνικές παρεμβάσεις, στο δημοτικό γήπεδο Δ. Πύδνας – Κολινδρού «Ηλίας Δούλιας», στον Κολινδρό Πιερίας, που περιλαμβάνονταν στην προγραμματική σύμβαση, που σύναψε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο, «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ Δ. ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ “ΗΛΙΑΣ ΔΟΥΛΙΑΣ” ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ», στο πλαίσιο στήριξης έργων αποκλειστικής αρμοδιότητας των δήμων με προγραμματική σύμβαση.Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, χρηματοδότησε το έργο, προϋπολογισμού 14.880,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.24%), από τις πιστώσεις του Επενδυτικού Προγράμματος χρηματοδοτούμενων από ΚΑΠ της Π.Ε.Πιερίας έτους 2019.


Οι εργασίες, που υλοποιήθηκαν, αφορούσαν, μεταξύ άλλων, επισκευή και συντήρηση της περίφραξης του γηπέδου και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων καθώς και ανακατασκευή του αυτόματου ποτίσματος, για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ανοικτού γηπέδου ποδοσφαίρου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρη Ρουκά και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη, μετέβη στο Δημοτικό Γήπεδο Κολινδρού «Ηλίας Δούλιας», όπου εξέφρασε την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα των παρεμβάσεων.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget