ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Κοινωνικό Ιατρείο στις κτιριακές εγκαταστάσεις του παλαιού νοσοκομείου από τον Δήμο ΚατερίνηςΚώστας Κουκοδήμος: «Ενισχύουμε τη λειτουργία του δικτύου των δομών Αλληλεγγύης»


Στην υποστήριξη και φροντίδα της υγείας των κατοίκων του Δήμου Κατερίνης αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά η ίδρυση - λειτουργία Κοινωνικού Ιατρείου στο χώρο του παλαιού Νοσοκομείου (διασταύρωση των οδών 7ης Μεραρχίας & Νοσοκομείου), στο διώροφο κτίριο (εμβαδόν ισογείου 153 τ.μ. και α’ ορόφου 139 τ.μ.), το οποίο παραχωρήθηκε άνευ ανταλλάγματος στον Δήμο Κατερίνης κατόπιν σχετικού αιτήματος, που διατυπώθηκε προς τη Διεύθυνση Δασών Πιερίας.


Ήδη σήμερα υπογράφηκε στο Δημαρχείο, από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δασών Πιερίας Γεώργιο Μαυρίδη και τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, το σχετικό πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος ευχαρίστησε τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δασών για την άμεση ανταπόκριση και την παραχώρηση του κτιρίου, ενώ όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Η υγεία είναι ό,τι πιο σημαντικό. Ειδικά σήμερα που διανύουμε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο με σημαντικά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, που έχουν επηρεάσει τη λειτουργία των δομών παροχής υγείας αφενός, και αφετέρου την δυνατότητα των συμπολιτών μας να ανταποκρίνονται σε αυτές τις ανάγκες τους. Ενισχύουμε για το λόγο αυτό έμπρακτα τη λειτουργία του δικτύου των δομών Αλληλεγγύης στον Δήμο μας. Δίνουμε έμφαση στην καθημερινή ιατροφαρμακευτική φροντίδα των συνδημοτών μας».


Και ο κος Κουκοδήμος κατέληξε στα λεγόμενά του ως εξής: «Σύντομα ο Δήμος μας θα διαθέτει ένα ιατρικά και τεχνολογικά άρτιο εξοπλισμένο κτίριο, το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες φροντίδας σε ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρία και υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής στο γενικότερο πληθυσμό του Δήμου, ενώ θα εξυπηρετεί δωρεάν τους ανασφάλιστους και ανήμπορους δημότες. Επιπλέον, θα παρέχει ενημέρωση και συμβουλευτική για ζητήματα ασφάλισης, προνοιακών επιδομάτων, κοινωνική στήριξη κ.α.».


Αξίζει να σημειωθεί, ότι, η διάρκεια της παραχώρησης του κτιρίου, στο οποίο θα λειτουργεί το υπό ίδρυση κοινωνικό ιατρείο και ανάλογες δομές υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, ορίζεται σε 15 έτη, ήτοι έως τις 08/09/2035.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget