ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

892 προσλήψεις σε ΕΟΔΥ και Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας


Προσλήψεις στις κινητές μονάδες Υγείας του ΕΟΔΥ και στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα. Συνολικά θα απασχοληθούν 892 άτομα είτε με οχτάμηνες είτε με τρίμηνες συμβάσεις που μπορούν να ανανεώνονται.

700 ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΟΔΥ

Με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης-Επενδύσεων και Υγείας θα γίνουν επτακόσιες (700) προσλήψεις ΠΕ/ΤΕ νοσηλευτών για τη στελέχωση των KOMY Ειδικού Σκοπού και εν ελλείψει αυτων ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων/Πε τεχνολόγων ιατρικών Εργαστηρίων ή TE Επισκεπτριών/τών Υγείας ή ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών ή ΔΕ Παρασκευαστών Χημικού/Βοηθών Ιατρικών και βιολογικών Εργαστηρίων.

Η διαδικασία πρόσληψης του προσωπικού διενεργείται από τον ΕΟΔΥ ως φορέα υλοποίησης και ειδικότερα προσλαμβάνονται με απόλυτη σειρά χρονικής προτεραιότητας αίτησης.


Οι βασικές λειτουργίες του ΕΟΔΥ περιλαμβάνουν δραστηριότητες όπως η επιδημιολογική επιτήρηση, η εκτίμηση κινδύνου, η παροχή γνωμοδοτήσεων σε επιστημονικά θέματα, η ετοιμότητα και ανταπόκριση αξιόπιστων συγκρίσεων επιδημιολογικών δεδομένων και στατιστικών στοιχείων, η εκπαίδευση - κατάρτιση και επιμόρφωση στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, η ενημέρωση του κοινού και των επαγγελματιών Υγείας σχετικά με τους κινδύνους σοβαρών υγειονομικών απειλών και η προώθηση δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σε θέματα Δημόσιας Υγείας.

Το προσωπικό θα τοποθετηθεί και στα Περιφερειακά επιχειρησιακά κέντρα Πολιτικής Προστασίας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι Ελληνες πολίτες, να μην υπερβαίνεουν το 40ο έτος της ηλικίας τους, να κατέχουν τα ειδικά προσόντα ανά κλάδο και ειδικότητα.

Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει την στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

Να μην έχουν καταδικαστεί και στερηθεί οποτεδήποτε των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

Να έχουν τίτλο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και κριτήριο εντοπιότητας, γνώση ξένων γλωσσών και ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Οι προσλαμβανόμενοι θα ακολουθήσουν πρόγραμμα κατάρτισης 40 ημερών το οποίο θα αφορά ζητήματα ιχνηλάτισης και παρακολούθησης και απομόνωσης των ασθενών με covid19 και των στενών επαφών τους καθώς και αντιμετώπισης υγειονομικών απειλών και κινδύνου.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget