ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δωρεά 2.000 δίσκων βινυλίου στο Δήμο Κατερίνης
Δυο χιλιάδες δίσκους βινυλίου, από την προσωπική του συλλογή, θα προσφέρει στο Δήμο Κατερίνης, ο Αντιναύαρχος Πολεμικού Ναυτικού ε.α. Σπυρίδωνας Περβαινάς, κάτοικος Αθηνών.Ο κύριος Περβαινάς, ενημερώθηκε από την ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης σχετικά με την αξιόλογη συλλογή η οποία εδώ και 4 μήνες βρέθηκε πεταμένη και σε κακή κατάσταση πλησίον του αμαξοστασίου του δήμου Κατερίνης, συγκεντρώθηκε και τακτοποιήθηκε σε αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης και προτίθεται με τη σειρά του να δωρίσει τους δίσκους, των οποίων τη συλλογή είχε ξεκινήσει ο πατέρας του, συλλέκτης δίσκων βινυλίου, στο Δήμο της Κατερίνης. Μάλιστα, ο κύριος Περβαινάς, επισκέφτηκε το δήμαρχο Κατερίνης, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες, τον οποίο και ευχαρίστησε για την αρχική αποδοχή της δωρεάς. Όπως ο ίδιος δήλωσε «Έχω στην κατοχή μου περί τους 2000 δίσκους βινυλίου σπάνιους ως επί το πλείστον, τους οποίους προτίθεμαι να δωρίσω στο δήμο της Κατερίνης για τον εμπλουτισμού του αρχείου του, έτσι ώστε να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη δισκοθήκη στο είδος αυτό, πανελληνίως»

Με τη σειρά του ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ευχαρίστησε τον δωρητή κύριο Περβαινά, για την πρωτοβουλία του και για την επίσκεψή του, του υποσχέθηκε ότι η συλλογή τιμάει όλους τους Πιεριείς και κυρίως τους Κατερινιώτες και θα τιμηθεί δεόντως καθώς στους στόχους του δήμου είναι η δημιουργία ενός χώρου στον οποίο θα εκτίθενται οι δίσκοι βινυλίου.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget