ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Katerini Urban Project: Αλλά – ΖΟΥΜΕ την πόλη
Φιλοτεχνούμε καφάο του ΟΤΕ - Δίνουμε χρώμα στην πόλη
Ανοιχτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες, σε συλλόγους και φορείς εικαστικού προσανατολισμού και γενικότερα σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη για να δημιουργήσουν έργα στο Εμπορικό Κέντρο της Κατερίνης και στον γενικότερο αστικό ιστό της πόλης απευθύνει ο Δήμος Κατερίνης, στο πλαίσιο της δράσης καθαρισμού όψεων κι αισθητικών παρεμβάσεων.
Η πρόσκληση αφορά στην αισθητική αναβάθμιση των ΚΑΦΑΟ, δηλαδή των υπαίθριων κατανεμητών τηλεφωνίας που συνήθως είναι εγκατεστημένοι στην άκρη των πεζοδρομίων.
Η δράση αυτή επιχειρεί να αναβαθμίσει τον δημόσιο χώρο, παραχωρώντας στους καλλιτέχνες επιλεγμένα καφάο του ΟΤΕ για να δημιουργήσουν έργα τα οποία θα φροντίσουν να σχετίζονται με την τοποθεσία.

Πληροφορίες και προϋποθέσεις συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν την πρότασή τους, με ελεύθερο θέμα, αποστέλοντάς το σε ένα αρχείο PDF που θα περιλαμβάνει: σύντομο βιογραφικό (maximum 150 λέξεις), περιγραφή της ιδέας (maximum 150 λέξεις), 1 έως 2 σκίτσα σε κλίμακα (επιθυμητή η 1:20) σε ηλεκτρονική μορφή καθώς και το ενδεικτικό κόστος των υλικών (για την κάθε τους πρόταση). Τα υλικά θα διατεθούν από το Δήμο Κατερίνης.
Όλα τα παραπάνω θα σταλούν στη διεύθυνση kateriniurbanproject@hotmail.com με καταληκτική ημερομηνία την 31η Ιουλίου 2020
Ενδεικτικές διαστάσεις των καφάο: 125 εκ. ύψος, 70 εκ. πλάτος και 25 εκ. βάθος
Ο κάθε καλλιτέχνης μπορεί να υποβάλει περισσότερες από μία προτάσεις και η τελική επιλογή των έργων μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερες από μία προτάσεις από κάθε καλλιτέχνη.
Οι καλλιτέχνες μπορούν να χρησιμοποιήσουν διάφορες τεχνικές όπως wheat pasting, stencil, ζωγραφική, κλπ, και υλικά κατάλληλα για εξωτερικό χώρο και ανθεκτικότητα σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες.
Δε θα υπάρχει αμοιβή για τους καλλιτέχνες
Θα δοθούν 3 χρηματικά έπαθλα της τάξεως των 500, 300 και 200 ευρώ αντίστοιχα στους 3 πρώτους νικητές, διαδικτυακής ψηφοφορίας.
Ενδεικτικές τοποθεσίες των ΚΑΦΑΟ καθώς και φωτογραφίες τους μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link:
https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1Ikv9SjrAyJ2xQpur-2ejcTyNR2FtMNeJ&ll=40.27141511971888%2C22.50457374529798&z=16
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget