ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Ψηφιακή πρόσβαση με νέους υπολογιστές στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Κατερίνης & ΚορινούΜε στόχο τη «συμφιλίωση» του βιβλίου με την τεχνολογία και την προώθηση της φιλαναγνωσίας στη νέα γενιά, οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Κατερίνης & Κορινού εκσυγχρονίζονται και εναρμονίζονται με το πνεύμα της ηλεκτρονικής εποχής.
Προς την κατεύθυνση αυτή, με υπολογιστές νέας τεχνολογίας εξόπλισε ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Κατερίνης & Κορινού, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα τόσο των εργαζομένων, όσο και του αναγνωστικού κοινού.


Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Νίκος Τσιαμπέρας «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση δώσαμε έμφαση στην αναβάθμιση σε κάθε επίπεδο των βιβλιοθηκών του Δήμου μας. Ήδη από την πρώτη κιόλας χρονιά το μεγαλύτερο μέρος των δεσμεύσεων μας σε ό,τι αφορά στη λειτουργία των βιβλιοθηκών μας υλοποιήθηκε. Μοναδική εκκρεμότητα ήταν η αγορά νέων υπολογιστών, κάτι που όπως διαπιστώνετε γίνεται πράξη σήμερα. Αντικαταστάθηκαν οι παλαιοί υπολογιστές με νέους προκειμένου, να εξοπλίσουν τις βιβλιοθήκες Κατερίνης και Κορινού αντίστοιχα. Στόχος μας, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις και τον σχεδιασμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, στην εποχή της πληροφορίας που διανύουμε, είναι η προώθηση με κάθε μέσο στις βιβλιοθήκες μας, της ψηφιακής πρόσβασης και λειτουργίας».

Αξίζει αν σημειωθεί, ότι, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στη βιβλιοθήκη Κορινού παρέλαβαν η κα Μαριάννα Παπαποστόλου και ο εθελοντής Χρήστος Κοσμάς, ενώ στην Κατερίνη, το προσωπικό της βιβλιοθήκης, το οποίο και ευχαρίστησε τόσο τον πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Νίκο Τσιαμπέρα όσο και τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, για την ανταπόκρισή τους σε αυτό το πάγιο αίτημα.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget