ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Τριπλασιάζονται τα Τμήματα των Βρεφικών Σταθμών στον Δ.Κατερίνης ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΠΠΑΠ, ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΜΠΕΡΑ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΔύο νέα βρεφικά τμήματα θα λειτουργήσουν από 1ης Σεπτεμβρίου 2020, καθώς επίσης και δύο ακόμα από την 1η Οκτωβρίου 2020 στον Δήμο Κατερίνης προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες σε βρεφικούς σταθμούς, σύμφωνα με ενημέρωση που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δ.Κατερίνης (ΟΠΠΑΠ) και Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Τσιαμπέρας, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.


Καταρχάς, ο κ. Τσιαμπέρας διαβεβαίωσε ότι «κανένας βρεφονηπιακός σταθμός που ανήκει στον ΟΠΠΑΠ δεν έκλεισε και δεν πρόκειται να κλείσει. Είναι σε πλήρη ανάπτυξη όλοι. Πέρυσι καλύψαμε θέσεις για 330 νήπια και 52 βρέφη».

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΟΙ ΒΡΕΦΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ.
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ δήλωσε ότι «για πρώτη φορά, μετά από 13 χρόνια, θα δημιουργηθούν 2 νέα τμήματα βρεφικά, των 24 ατόμων καθένα, (σύνολο 48) μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2020. Επίσης, από την 1η Οκτωβρίου γίνονται προσπάθειες να δημιουργηθούν άλλα δύο τμήματα των 24 ατόμων καθένα», (σύνολο 48) και επομένως, όπως είπε συμπερασματικά, «τριπλασιάζουμε μέσα σε έναν χρόνο διοίκησης τα βρεφικά τμήματα, που ήταν μόνο δύο και από 1ης Οκτωβρίου και μετά θα είναι έξι».

Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο κ. Τσιαμπέρας, δήλωσε σήμερα ότι η ακριβής ημερομηνία λειτουργίας των άλλων δύο βρεφικών σταθμών (από 1ης Οκτωβρίου και μετά) θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις που θα σχετίζονται με τυχόν επανεμφάνιση προβλήματος λόγω covid-19 (τυχόν β’ φάση), δηλαδή με το τι οδηγίες θα δοθούν από την Πολιτεία. Τόνισε όμως ότι η προσπάθεια που καταβάλλεται και η οποία θα συνεχιστεί, είναι να λειτουργήσουν δύο ακόμη βρεφικοί σταθμοί, το αργότερο μέχρι τα Χριστούγεννα.
Ως προς το θέμα των αιτήσεων για τη νέα περίοδο, ανακοίνωσε ότι αυτές, μέχρι στιγμής, είναι 650 αλλά κατατίθενται και άλλες. Επίσης, είπε ότι η διαδικασία των voucher δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, υπάρχουν μόνο οι εγγραφές - δηλώσεις των γονέων για επιλογή στο πού θέλουν να πάνε τα παιδιά τους.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget