ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης: Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων περιπτέρων & διευκόλυνση της διέλευσης πεζών & ΑμεΑ
Με στόχο την απρόσκοπτη προσπέλαση και την απομάκρυνση εμποδίων που προκαλούν αισθητική και λειτουργική όχληση, ο Δήμος Κατερίνης, με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου συνεχίζει την αποξήλωση και οριστική απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων (σχολαζόντων) περιπτέρων από τους δημόσιους χώρους της περιοχής ευθύνης του.


Προς την κατεύθυνση αυτή, συμβάλει η αποξήλωση περιπτέρων, η οποία ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, με τη συνεργασία της Τεχνικής υπηρεσίας και της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης, αφενός στην συμβολή των οδών 16ης Οκτωβρίου και Δημάδη (πίσω από το Δημαρχιακό μέγαρο), αφετέρου στη γωνία των οδών Ανδρούτσου και Βασιλέως Β’.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι, προηγήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ανάκληση της άδειας εκμετάλλευσης των περιπτέρων λόγω έλλειψης διάδοχης κατάστασης των ιδιοκτητών, απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατάργησή τους, ενώ η απομάκρυνση των κουβουκλίων έγινε με δαπάνη του Δήμου.


Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Κυριακίδη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Κώστα Λιακόπουλο, οι οποίοι συντόνισαν τις εργασίες απομάκρυνσης «η απελευθέρωση ζωτικών κοινόχρηστων χώρων και η διευκόλυνση διέλευσης των πεζών και ΑμεΑ συνιστά προτεραιότητα για τον Δήμο Κατερίνης. Στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμα της απομάκρυνσης των εγκαταλειμμένων περιπτέρων, το οποίο συμβάλλει στη βελτίωση της αισθητικής - λειτουργικής φυσιογνωμίας του αστικού περιβάλλοντος του Δήμου είναι σε εξέλιξη και θα συνεχιστεί».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget