ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Εγκατάσταση πρόσβασης ΑμεΑ ''SEATRAC'' σε παραλίες της ΠιερίαςΥπογραφή σύμβασης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,
του Δήμου Κατερίνης και του Δήμου Δίου-Ολύμπου


Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Η υλοποίηση παρεμβάσεων για τη στήριξη των ατόμων με αναπηρία αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας πολιτικής και με σεβασμό στις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία, καθιστούμε φιλόξενες και εύκολα προσβάσιμες τις παραλίες μας, προκειμένου οι συνάνθρωποί μας με κινητικές δυσκολίες να απολαύσουν το κολύμπι και τη θάλασσα στην Πιερία»

Τις συμβάσεις διαβαθμιδικής συνεργασίας για την πράξη: «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΜΕΑ “SEATRAC” ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ», υπέγραψαν, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης, κ. Ιωάννης Συμεωνίδης και ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, κ. Ευάγγελος Γερολιόλιος, στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.


Για την υλοποίηση του έργου, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, θα προμηθεύσει τους Δήμους Κατερίνης και Δίου-Ολύμπου, με το εξειδικευμένο, σύστημα πρόσβασης στη θάλασσα «seatrac», νέας τεχνολογίας και απόλυτα συμβατό με τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία.

Αντικείμενο της παρούσας Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας, είναι η εγκατάσταση του συστήματος «SEATRAC»- ιδιοκτησίας της ΠΕ Πιερίας-στον οικισμό Ολυμπιακής Ακτής του Δήμου Κατερίνης και στην παραλία της Λεπτοκαρυάς του Δήμου Δίου-Ολύμπου, η ανάληψη από τους Δήμους Κατερίνης και Δίου – Ολύμπου, η διάθεση προσωπικού και η χρηματοδότηση για τη συναρμολόγηση, εγκατάσταση συντήρηση, φύλαξη, αποσυναρμολόγηση και χρήση του συστήματος της βοηθητικής διάταξης «SEATRAC», για την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία στη θάλασσα κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget