ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης: Φύτευση ανθοφόρων φυτών στην Παραλία


Στην πλατεία της Τ.Κ. Παραλίας επικεντρώθηκαν την Παρασκευή 5 Ιουνίου στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος, οι παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης, για τη φύτευση των παρτεριών με θάμνους, πολυετή ανθοφόρα και φυτά εδαφοκάλυψης.
Όπως τονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Τσιουκάνης: «Αντίστοιχες παρεμβάσεις, οι οποίες σήμερα έγιναν στην Παραλία με αφορμή την ημέρα εορτασμού του περιβάλλοντος, είναι σε εξέλιξη στο σύνολο του Δήμου, βελτιώνουν την ποιότητα των υφιστάμενων χώρων πρασίνου, δίνουν χρώμα στο παραλιακό μέτωπο και σε όλο το εύρος του Δήμου αναβαθμίζοντας την όψη των κοινόχρηστων χώρων».Γενικότερα, οι φυτεύσεις για τον εξωραϊσμό των πλατειών, των Κ.Χ., αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τους χώρους πρασίνου, ενώ συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget