ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης – ΟΠΠΑΠ: Λειτουργικοί παιδικοί σταθμοί με χρώμα & ασφάλεια
Κώστας Κουκοδήμος: «Δίπλα στην οικογένεια – βελτιώνουμε την καθημερινότητα των παιδιών μας»
Νίκος Τσιαμπέρας: «Στηρίζουμε το θεσμό της προσχολικής αγωγής»
Με μια εντυπωσιακά ανανεωμένη εικόνα υποδέχτηκαν σήμερα και πάλι παιδιά και προσωπικό οι παιδικοί σταθμοί του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας, καθώς σε όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης είχαν μεταβληθεί σε πραγματικά εργοτάξια με στόχο την αναβάθμιση υποδομών και εγκαταστάσεων.
Ειδικότερα, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και στους δέκα παιδικούς σταθμούς ευθύνης του ΟΠΠΑΠ έγιναν ουσιαστικές παρεμβάσεις στους εξωτερικούς χώρους, ενώ εργασίες ριζικής αναμόρφωσης και στους εσωτερικούς χώρους υλοποιήθηκαν σε πρώτη φάση σε τρεις παιδικούς σταθμούς (1ος Παιδικός Σταθμός Ιάσωνος & Ιερομονάχου, 2ος Βρεφονηπιακός Σταθμός 19ης Μαΐου, 6ος Παιδικός Σταθμός – Ξάνθου 23).
Σταδιακά, με έμφαση την περίοδο του καλοκαιριού, οι εργασίες στους εσωτερικούς χώρους θα επεκταθούν και στους υπόλοιπους επτά παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ που δρομολογήθηκαν:


Τοιχογραφία - ζωγραφική με πινέλα και χαρούμενα χρώματα - σχέδια στις προσόψεις, φρεσκάρισμα και ελαιοχρωματισμοί στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με χρώματα ζεστά και όμορφα, ολικός εξωραϊσμός των αύλειων χώρων, νέα κιόσκια λειτουργικά και ασφαλή σε αντικατάσταση των κατεστραμμένων και επικίνδυνων, ασφαλείς παιδικές χαρές, επισκευή – συντήρηση στις ηλεκτρολογικές - υδραυλικές υποδομές, αναδιαμόρφωση - ενίσχυση του πρασίνου με παράλληλη τοποθέτηση συστήματος ποτίσματος και καθαρισμός από χόρτα, συνθέτουν ορισμένες μόνο από τις εργασίες που υλοποιούνται και αλλάζουν άρδην την εικόνα των παιδικών σταθμών.
«Είμαστε δίπλα στην οικογένεια και υπηρετούμε με σοβαρότητα τον σχεδιασμό που από την αρχή της θητείας μας διαμορφώσαμε. Προς την κατεύθυνση αυτή, στους παιδικούς σταθμούς, που αποτελούν το δεύτερο σπίτι για τα μικρά παιδιά του Δήμου Κατερίνης και το θεμέλιο της μετέπειτα σχολικής τους ζωής, μέσα από μία σειρά καίριων παρεμβάσεων ανανεώνουμε την εικόνα τους και βελτιώνουμε διαρκώς την καθημερινότητα των παιδιών μας» υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.
Όπως τονίζει από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Νίκος Τσιαμπέρας: «Υλοποιώντας βήμα –βήμα τον προγραμματισμό που έχουμε θέσει παρά τη νέα αρνητική οικονομική συγκυρία λόγω της υγειονομικής κρίσης συνεχίζουμε το κοινωνικό μας έργο. Στο πλαίσιο αυτό, δρομολογήσαμε παρεμβάσεις που διαμορφώνουν σύγχρονες, λειτουργικές και παιδαγωγικά άρτιες εγκαταστάσεις, για τη φιλοξενία και το δημιουργικό παιχνίδι των παιδιών μας. Έχοντας πλήρη επίγνωση των ευθυνών μας απέναντι σε κάθε οικογένεια, θα εξακολουθήσουμε με κάθε θεμιτό μέσο να στηρίζουμε το θεσμό της προσχολικής αγωγής».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget