ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης: Ασφαλτοστρώσεις με τη χρήση μείγματος ψυχρής εφαρμογής στον αστικό ιστό & στο παραλιακό μέτωποΣτις άμεσες και στοχευμένες παρεμβάσεις, που υλοποιούν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, για τη βελτίωση του δημόσιου χώρου και της ποιότητα ζωής στην πόλη και στις κοινότητες, εντάσσονται οι ασφαλτοστρώσεις με τη χρήση ασφαλτικού μίγματος ψυχρής εφαρμογής (εφαρμογή με τη μέθοδο της εκτοξευόμενης ασφάλτου).


«Έχουμε εντατικοποιήσει το πρόγραμμα οδοστρώσεων και συντηρήσεων του δικτύου οδοποιίας και συνεχίζουμε σε καθημερινή βάση εργασίες βελτίωσης της οδικής κίνησης στην πόλη και στις κοινότητες» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

«Με τις συστηματικές αυτές ασφαλτοστρώσεις, βελτιώνουμε άμεσα την κυκλοφοριακή ασφάλεια οχημάτων και πεζών», επισημαίνει από την πλευρά του, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Συμεωνίδης, ο οποίος συντονίζει τις παρεμβάσεις.


Η ταυτότητα των εργασιών με τη χρήση ψυχρού μείγματος ασφάλτου

Το ψυχρό μείγμα ασφάλτου χρησιμοποιείται για να εξαλείψει λακκούβες, θρυμματισμούς, ρωγμές, μικρές υποχωρήσεις και ανωμαλίες στις περιοχές κυκλοφορίας αστικών και αγροτικών περιοχών. Πρόκειται για τη χρήση (για πρώτη φορά στον Δήμο Κατερίνης), μείγματος ψυχρής ασφάλτου και πολύ σκληρών αντιολισθηρών αδρανών που αναμειγνύονται αυτόματα στην απαιτούμενη δοσολογία λίγο πριν από την εφαρμογή τους. Το εφαρμοσμένο μείγμα δίνεται αμέσως σε κυκλοφορία. Το μείγμα παρασκευάζεται και εφαρμόζεται με ειδικό μηχάνημα εφαρμογής ψυχρής ασφάλτου δια εκτοξεύσεως […]».


Η κατασκευή είναι εξαιρετικά γρήγορη και με ελάχιστη διαταραχή της κυκλοφορίας. Ο δρόμος δίνεται αμέσως σε κυκλοφορία και η εφαρμογή μπορεί να γίνει και σε υγρό περιβάλλον.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget