ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Κ. για τη χρήση των δικτύων αποχέτευσης
Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ανακοινώνει προς τους καταναλωτές της πως προκειμένου να διασφαλιστεί η αδιάλειπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία τόσο του αποχετευτικού δικτύου όσο και του Βιολογικού Σταθμού θα πρέπει να μην απορρίπτουν μάσκες, γάντια και πανάκια καθαρισμού-μωρομάντηλα εντός του δικτύου αποχέτευσης.

Το τελευταίο διάστημα το θέμα έχει γιγαντωθεί δημιουργώντας πλημμυρισμούς στις παροχές ακαθάρτων και εμφράξεις στους κεντρικούς αγωγούς των δικτύων ακαθάρτων γεγονός που σε συνάρτηση με την ανάπτυξη υψηλών θερμοκρασιών μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Με την ελπίδα για την επίδειξη υπευθυνότητας και ευθιξίας από την πλευρά όλων μας παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από τα ευρήματα του δικτύου.

Ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ.
Μπουσνάκης Αστέριος

Αναρτήθηκε από imerisiapierias σ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget