ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ (ΣΥΔ)

Ο «Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης» προτίθεται να λειτουργήσει τρεις (3) Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για άτομα με Νοητική Υστέρηση. Οι ΣΥΔ θα λειτουργήσουν επί της οδού Νεφέλης 11 σε ιδιόκτητο κτίριο.

Όσοι δικαστικοί συμπαραστάτες ενδιαφέρονται να ενημερωθούν, να πάρουν πληροφορίες και να δουν από κοντά τους χώρους όπου θα λειτουργήσουν οι ΣΥΔ μπορούν να τηλεφωνήσουν για ραντεβού στο 2351073919 από τις 09:00 έως τις 13:00. Η ενημέρωση θα γίνεται κατόπιν ραντεβού από 15/6/2020 έως 19/6/2020.

Οι Σ.Υ.Δ. θα δέχονται για ένοικους:

• αυτοεξυπηρετούμενους άντρες και γυναίκες, άνω των 18 ετών
• άτομα με μέτρια/βαριά νοητική υστέρηση (πιστοποιημένη από το ΚΕ.Π.Α.). Οι ενδεχόμενες κινητικές- αισθητηριακές ανεπάρκειες τους να μην εμποδίζουν, όσο το δυνατόν την αυτοεξυπηρέτηση τους

Τα άτομα τα οποία δεν θα εντάσσονται στη Σ.Υ.Δ. είναι:

•άτομα με ενεργά ψυχιατρικά νοσήματα
• άτομα με επιληπτικές κρίσεις, που δεν ελέγχονται με φαρμακευτική αγωγή
• άτομα με σοβαρές κινητικές διαταραχές
• άτομα κλινήρη
• άτομα με πλήρη απώλεια όρασης
• άτομα χωρίς πιστοποίηση για το είδος και βαθμό αναπηρίας τους από το ΚΕΠΑ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget