ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Παρεμβάσεις διαγράμμισης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς τηςΣοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:
«Με σχέδιο και προγραμματισμό βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο ευθύνης μας με παρεμβάσεις διαγράμμισης που ενισχύουν την οδική ασφάλεια»
Εξελίσσονται με ταχύ ρυθμό οι εργασίες διαγράμμισης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, από το Λιβάδι (όρια των νομών Πιερίας-Λάρισας) προς Άγιο Δημήτριο και στην 13η Ε.Ο. έως την Κατερίνη.

Οι εργασίες εντάσσονται στο έργο «Συντήρηση οδοστρωμάτων, τεχνικών έργων, στοιχείων σήμανσης και ασφαλείας οδών αρμοδιότητας ΔΤΕ ΠΕ Πιερίας για τα έτη 2019- 2020», την εργολαβική σύμβαση του οποίου υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, πριν από λίγες ημέρες.

Η παρούσα οικονομοσυμβατική μελέτη, προϋπολογισμού δαπάνης 500.000€ (με τον προβλεπόμενο Φ.Π.Α 24%), με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων έτους 2020, περιλαμβάνει εκτός από παρεμβάσεις διαγράμμισης, αποκατάσταση φθορών οδικού δικτύου, καθαρισμό των παράπλευρων ερεισμάτων και τάφρων, συντήρηση-αντικατάσταση των κιγκλιδωμάτων των υφιστάμενων γεφυρών-τεχνικών, συντήρηση και αποκατάσταση κατακόρυφης-οριζόντιας σήμανσης – ασφάλισης και στηθαίων.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget