ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Οι Δήμαρχοι συζητούν για το κλίμα

Εισηγητής στο διαδικτυακό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου στο πλαίσιο του Συμφώνου των Δημάρχων, θα είναι ο Δήμαρχος Κατερίνης και Πρόεδρος της Επιτροπής Χωροταξίας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κώστας Κουκοδήμος.
Η εισήγηση του κ. Κουκοδήμου αφορά το συντονισμό των ελληνικών πόλεων για βιώσιμη κινητικότητα για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.
Το Σύμφωνο των Δημάρχων είναι η κυριότερη ευρωπαϊκή κίνηση στην οποία συμμετέχουν τοπικές και περιφερειακές αρχές σε ό,τι αφορά την κλιματική αλλαγή και τους τρόπους προστασίας του περιβάλλοντος.

Από το 2008, περισσότερες από 10.000 πόλεις σε ολόκληρη την Ευρώπη έχουν δεσμευτεί για το Σύμφωνο των Δημάρχων. Αυτό το κίνημα όχι μόνο υποστηρίζει τη φιλοδοξία της ΕΕ για τη μείωση των εκπομπών και τη δράση για το κλίμα, αλλά και προωθεί πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αυτή. Οι δήμαρχοι κινητοποιούν τους πολίτες τους, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και υποδομές.
Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει με εισήγησή του, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget