ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Φιλόξενες ακτές και υποδομές στην Παραλία ΚατερίνηςΗ φροντίδα για την προετοιμασία του συνόλου των υποδομών στο παραλιακό μέτωπο, ζητήματα καθημερινότητας που συνδέονται με την εικόνα που αποκομίζουν οι επισκέπτες από τον τόπο μας, τίθενται καθημερινά στο επίκεντρο των εργασιών των εμπλεκομένων υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης.Προς την κατεύθυνση αυτή, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Παραλίας Γιάννη Μέγκα και το τοπικό συμβούλιο, την τρέχουσα περίοδο ολοκληρώθηκαν παρεμβάσεις καθαρισμού των ακτών και διευθέτησης της άμμου, αντικατάστασης και τοποθέτησης νέων κάδων απορριμμάτων.

Παράλληλα με μέριμνα του τοπικού συμβούλου Αντώνη Χολέβα και με την συνδρομή εθελοντών έγινε καθαρισμός επιφανειών από γκράφιτι στην πλατεία του οικισμού.

Επιπλέον, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης, για τη φύτευση των παρτεριών με θάμνους, πολυετή ανθοφόρα και φυτά εδαφοκάλυψης καθώς και ο καθαρισμός χόρτων στο παραλιακό μέτωπο.
Πέρα από τον καθαρισμό και τη διαρκή συντήρηση υποδομών, η προσφορά υπηρεσιών, που βελτιώνει την εξυπηρέτηση των επισκεπτών θα εντατικοποιηθεί και θα επικεντρωθεί μεταξύ άλλων, στις επαρκείς εγκαταστάσεις υγιεινής, δικτύων ύδρευσης - αποχέτευσης, κάδων απορριμμάτων, σημείων πρόσβασης και στάθμευσης για ΑΜΕΑ, καθώς και ασφάλειας στο σύνολο της παραλιακής ζώνης.

Τέλος, συνεχίζονται οι εργασίες για τη βελτίωση, επισκευή και επιδιόρθωση της προβλήτας της Παραλίας, που αποτελεί σημείο αναφοράς για κατοίκους και επισκέπτες.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος: «Δήμος, εμπλεκόμενοι φορείς και κάτοικοι, όλοι μαζί μεριμνούμε και εργαζόμαστε συστηματικά και αποτελεσματικά, για τη διατήρηση μιας καλής εικόνας στο παραλιακό μέτωπο, τόσο για εμάς που ζούμε στο Δήμο Κατερίνης, όσο και για τους επισκέπτες του τόπου μας».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget