ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Αυτοψία από τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο στις παρεμβάσεις αποκατάστασης της προβλήτας ΠαραλίαςΕντός των ημερών η ολοκλήρωση του κύκλου εργασιών


Στην τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων από εμποτισμένη ξυλεία και παράλληλα νέων φωτιστικών σωμάτων, τεχνολογίας LED επικεντρώνονται την τρέχουσα εβδομάδα, οι εργασίες για τη βελτίωση, επισκευή και επιδιόρθωση της προβλήτας της Παραλίας.


Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των εργασιών που αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός των επόμενων ημερών εξέφρασε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στο χώρο των εργασιών.


Ήδη όπως είναι γνωστό, πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα η διαμόρφωση της επιφάνειας της προβλήτας με τσιμεντοκονίαμα και κατασκευάστηκε νέο ξύλινο δάπεδο, το οποίο εδράζεται πάνω σε κατάλληλο σκελετό από ξυλεία.

Υπενθυμίζεται, ότι, οι παρεμβάσεις αποκατάστασης έρχονται να ικανοποιήσουν ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας, ενώ η ανάγκη εκτέλεσης των εργασιών κρίθηκε επιτακτική λόγω και της καθημερινής έκθεσης των πολιτών – επισκεπτών, ιδιαίτερα των μικρών παιδιών σε κίνδυνο, καθώς δεν υφίσταται κανένα προστατευτικό μέτρο περιμετρικά της προβλήτας.


Η δαπάνη του έργου καλύπτεται από δημοτικούς πόρους.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget