ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε τεχνικές παρεμβάσεις στο Μοσχοχώρι του Δήμου Κατερίνης



Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:
«Με τις εκτεταμένες παρεμβάσεις καθαρισμού ρεμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, θα αποσοβήσουμε τον κίνδυνο πρόκλησης πλημμυρών και θα ενισχύσουμε το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών»


Συνεχίζονται οι τεχνικές παρεμβάσεις, καθαρισμού ρεμάτων, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, που εντάσσονται στις σωστικές ενέργειες, για τη μείωση του πλημμυρικού κινδύνου.


Με ταχύ ρυθμό, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού ρέματος, στο Μοσχοχώρι του Δήμου Κατερίνης, που προστίθενται στις εκτεταμένες παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, με στόχο την αντιπλημμυρική τους θωράκιση.

Τα σημεία καθαρισμού, ελέγχθηκαν, από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, που μετέβη στο Μοσχοχώρι, συνοδευόμενη από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου, κ. Ευθύμη Κατσαντώνη και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, που συνέβαλαν στην επιτυχή αποπεράτωση των παρεμβάσεων.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget