ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Εκμίσθωση τμημάτων αιγιαλού και παραλίας του Δήμου Πύδνας ΚολινδρούΟ δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού προκηρύσσει δημόσια φανερή πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση τριών τμημάτων αιγιαλού και παραλίας.


Συγκεκριμένα:

Α) θέση Σκάλας Αλυκών εμβαδό 15 τ.μ. για τοποθέτηση καντίνας
Β) θέση Σκάλας Αλυκών 400 τ.μ. για τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλωστρών
Γ) θέση Λεύκες Αλυκών 350 τ.μ. για τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλωστρών.

Στους χώρους για τους οποίους παραχωρείται το δικαίωμα της απλής χρήσης επιτρέπεται η τοποθέτηση τροχήλατων καντινών αυτοκινούμενων ή μη . Ο μέγιστος χώρος που δύναται να μισθωθεί γι’ αυτή τη χρήση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 15τ.μ. . Οι καντίνες πρέπει να απέχουν τουλάχιστον εκατό ( 100 ) μέτρα από εγκατεστημένες επιχειρήσεις ( ξενοδοχεία, κέντρα αναψυχής κλπ )

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί από την αρμόδια επιτροπή που ορίστηκε με την αριθ.279/2019 απόφαση του Δ.Σ. και η οποία απαρτίζεται από το Δήμαρχο κ. Μανώλα Αναστάσιο και τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Καζά Παναγιώτη και κ. Ζαφείρη Δημήτριο , στο Δημοτικό κατάστημα Αιγινίου στις 23/06/2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 μ.μ . Σε περίπτωση αναβολής για οποιοδήποτε λόγο ή άγονου διαγωνισμού αυτός θα επαναληφθεί στις 30/06/2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 μ.μ, στο ίδιο μέρος από την ίδια επιτροπή.

Το κατώτατο όριο της πρώτης προσφοράς κατόπιν του αριθ. 15904/27-02-2019 εγγράφου του Αυτοτελούς Γραφείου Δημόσιας Περιουσίας Ν. Πιερίας ορίζεται ως εξής:

Α) για τους χώρους για τοποθέτηση σετ ομπρελών – ξαπλώστρων 3,00€/τ.μ., ετησίως

Β) για τους χώρους για τοποθέτηση αυτοκινούμενης ή μη τροχήλατης καντίνας 1.000,00 ευρώ ετησίως

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλη την προκήρυξη εδώ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget