ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης: Αποκατάσταση - Ανακατασκευή δημοτικής οδού στην Τ.Κ. ΤριλόφουΣτην αποκατάσταση – ανακατασκευή δημοτικής οδού στην Τ.Κ. Τριλόφου της Δ.Ε. Ελαφίνας, η οποία από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχοπτώσεις, χαλαζοπτώσεις) της 24ης Ιουνίου 2019, υπέστη σοβαρές φθορές με αποτέλεσμα σήμερα, να είναι αδύνατη η κυκλοφορία της, προχώρησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.


Ειδικότερα, το έργο αφορά στην ανακατασκευή οδού από οπλισμένο σκυρόδεμα (τσιμεντόδρομου), μήκους περίπου 100,00 μ και πλάτους περίπου 6,00 μ. Πιο συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις επικεντρώθηκαν στην καθαίρεση του υφιστάμενου οδοστρώματος από οπλισμένο σκυρόδεμα, στη διαμόρφωση της υποδομής με υλικό υπόβασης μεταβλητού πάχους και στην συνέχεια λόγω της μεγάλης κλίσης της οδού έγινε τσιμεντόστρωση με σκυρόδεμα, με την ταυτόχρονη τοποθέτηση του απαιτούμενου οπλισμού.


Επιπλέον, μεταξύ άλλων στην συμβολή της οδού με την κεντρική οδό, έγινε και η αντικατάσταση εσχάρων σε φρεάτιο υδροσυλλογής ομβρίων, ενώ και σε άλλη θέση στην Τ.Κ. Τριλόφου έγινε καθαίρεση και επανακατασκευή υφιστάμενου φρεατίου, το οποίο είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

«Με τον συντονισμό του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου προχωρήσαμε στην ανακατασκευή της οδού που υπέστη σοβαρές ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα εξαλειφθεί η επικινδυνότητα στη συγκεκριμένη οδό εντός του οικισμού, τόσο κατά την οδήγηση, όσο και κατά τη διάβαση των πεζών» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ιωάννης Συμεωνίδης.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget