ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δεν χαλαρώνουν τα μέτρα απολυμάνσεων στο Δήμο Κατερίνης
Αν και αποσύρονται σταδιακά, και έως ένα επίπεδο, τα μέτρα που είχαν ληφθεί από τα συναρμόδια υπουργεία για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, ο Δήμος Κατερίνης δεν χαλαρώνει τις προσπάθειές του ως προς τις απολυμάνσεις που τακτικά διενεργεί στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας, μέτρο που είχε αποφασίσει ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, από την αρχή της υγειονομικής κρίσης.


Στο πλαίσιο αυτό, την περασμένη Παρασκευή 1/5 απολυμάνθηκαν, για μια ακόμη φορά, οι χώροι του δημοτικού αμαξοστασίου και τα οχήματα, καθώς επίσης και οι διοικητικές εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Συγκεκριμένα, απολυμάνθηκαν οι διοικητικές εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου, οι καμπίνες των οχημάτων αλλά και των μηχανημάτων. Επίσης, σε συνέχεια του προγράμματος απολύμανσης δημόσιων κτιρίων, απολυμάνθηκαν, για μια ακόμη φορά, οι διοικητικές εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.


Τέλος, σήμερα παρουσία του Γ.Γραμματέα του Δήμου Κώστα Λιακόπουλου απολυμάνθηκαν οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.


Για το θέμα αυτό, σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης, Γιώργος Κυριακίδης, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό να προστατεύουμε, όσο μπορούμε κατά το δυνατόν, τη δημόσια υγεία μέσα από το πρόγραμμα των απολυμάνσεων που ξεκινήσαμε από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης και θα το συνεχίσουμε για όσο χρειάζεται».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget