ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Με οικονομικότερους όρους και ηλεκτρονικά, οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο ΚατερίνηςΟικονομικότερα, με ταχύτητα, άμεση εξυπηρέτηση και με ενημέρωση που γίνεται και ηλεκτρονικά, ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Συγκεκριμένα, οι εγγραφές ξεκινούν την 1η Ιουλίου 2020 με έκπτωση αλλά και με δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής της συμπληρωμένης φόρμας εγγραφής.

Ως προς τις εκπτώσεις:

Από 01/07 έως 15/09 : 10€ για το 1ο & 2ο μέλος. Τα λοιπά μέλη ΔΩΡΕΑΝ.

16.09 - : 15€ για το 1ο & 2ο μέλος. Τα λοιπά μέλη ΔΩΡΕΑΝ.

Όπως είναι γνωστό, το νέο Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, το οποίο, με βάση την υπ’ αριθμ. 28/2019 απόφαση συγκροτήθηκε σε σώμα στις 7-10-2019, αποφάσισε βελτιωμένους και οικονομικότερους όρους εγγραφής των σπουδαστών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Επίσης, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 43/2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, η εγγραφή των σπουδαστών ορίζεται στα 15 ευρώ για το 1ο και 2ο παιδί ή μέλος κάθε οικογένειας, με απαλλαγή για τα υπόλοιπα παιδιά/μέλη. Εάν η εγγραφή πραγματοποιηθεί από τις 01/07 έως τις 15/09, το ποσό της εγγραφής ορίζεται στα 10 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης:

Τηλ. Επικοινωνίας: 23510-21 155.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: dimotikodeiokat@gmail.com

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΤΕΡΖΙΔΟΥ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΜΑΣ

Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Μαρία Τερζίδου, επισήμανε, μεταξύ άλλων: «Φέτος, για πρώτη φορά, κάνουμε δεκτές και ηλεκτρονικά τις εγγραφές των σπουδαστών μας. Με τον τρόπο αυτό, ως Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, ενισχύουμε την προσπάθεια για την προστασία και προφύλαξη όλων από τον Κορωνοϊό και στοχεύουμε στην ταχύτερη εξυπηρέτηση και πιο ευέλικτη επικοινωνία με μαθητές/μαθήτριες και κηδεμόνες».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget