ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Νέο Γραφείο Κίνησης και Καυσίμων δημιουργήθηκε στο Αμαξοστάσιο του Δήμου ΚατερίνηςΣε λειτουργία τέθηκε το νέο Γραφείο Κίνησης και Καυσίμων που κατασκευάστηκε στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Κατερίνης, σε αντικατάσταση του παλιού υποβαθμισμένου γραφείου που υπήρχε, για την καταγραφή και προμήθεια καυσίμων σε δημοτικά οχήματα. Το νέο οίκημα κατασκευάστηκε με εργατικό δυναμικό του Δήμου Κατερίνης (μαραγκοί, ηλεκτρολόγοι, εργάτες, πλακάδες κ.ά.), κατόπιν συνεννόησης του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Γιώργου Κυριακίδη και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη, αντίστοιχα.

Με την ολοκλήρωση κατασκευής του νέου Γραφείου Κίνησης και Καυσίμων αναβαθμίστηκε το περιβάλλον εργασίας των υπαλλήλων που ασχολούνται με τη διαχείριση καυσίμων ενώ ανασυγκροτήθηκε και η όλη διαδικασία λειτουργίας στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης που έχει ξεκινήσει στο αμαξοστάσιο του Δήμου.

«Από τότε που ανέλαβα καθήκοντα Αντιδημάρχου στον τομέα καθαριότητας διαπίστωσα ότι ορισμένα τμήματα λειτουργούσαν πλημμελώς λόγω και προβλημάτων στον εργασιακό τομέα», δήλωσε αρχικά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Κυριακίδης και πρόσθεσε λέγοντας: «Καταγράψαμε λοιπόν αυτά τα προβλήματα και σιγά σιγά προωθούμε τις δέουσες λύσεις.

Είμαι επομένως ευτυχής που κατασκευάσαμε το νέο Γραφείο Κίνησης και Καυσίμων και μάλιστα με οικονομικό τρόπο αξιοποιώντας υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας. Δημιουργήσαμε έναν αναβαθμισμένο χώρο εργασίας για τους υπαλλήλους μας που διαχειρίζονται τα καύσιμα οχημάτων όλου του Δήμου Κατερίνης.

Το Νέο Γραφείο Κίνησης και Καυσίμων θεωρώ ότι αποτελεί μια μικρή ψηφίδα στον συνολικό πίνακα του Δημοτικού μας Αμαξοστασίου, είναι ένα κομμάτι ανάπλασης και αναβάθμισης από τη συνολική προσπάθεια που γίνεται στον Δήμο Κατερίνης και μάλιστα σε μια δύσκολη περίοδο. Η προσπάθειά μας όμως δεν σταματάει εδώ αλλά θα συνεχιστεί ώστε και οι υπάλληλοί μας να εργάζονται σε ένα καλύτερο περιβάλλον αλλά και να παρέχουμε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών, προς όφελος όλων μας», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget