ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης: Συστηματικές παρεμβάσεις της τεχνικής υπηρεσίας για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών
Εργασίες ανάπλασης, ανακατασκευής, πεζοδρομίων και των επιμέρους υποδομών τους, υλοποιούνται συστηματικά σε γειτονιές της πόλης της Κατερίνης, ενώ η επίστρωση με κυβόλιθους, που υλοποιούν συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, συμβάλλουν στον ευπρεπισμό, την αναβάθμιση των οδών, την εξασφάλιση της απρόσκοπτης και ασφαλούς διέλευσης των πεζών.


Επιπλέον, την τρέχουσα περίοδο, σε εξέλιξη είναι και οι παρεμβάσεις σε ένα ακόμα Κ.Χ. στην Επέκταση Ευαγγελικών πέριξ του 10ου Δημοτικού Σχολείου & πλησίον του 3ου Γυμνασίου, με σκοπό τη βελτίωση του μικροκλίματος της περιοχής παρέμβασης, με την ενσωμάτωση βιοκλιματικών χαρακτηριστικών, την αύξηση του πρασίνου και την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ποιότητας και ασφάλειας.
Παράλληλα, ασφαλτοστρώσεις υλοποιήθηκαν στην περιοχή των Ευαγγελικών, ενώ συνεχίζονται οι διαγραμμίσεις οδών στον αστικό ιστό, με στόχο την οδική ασφάλεια και τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών.
«Σταδιακά σε όλη την έκταση του Δήμου Κατερίνης αναβαθμίζουμε αισθητά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στις παρεμβάσεις συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Συμεωνίδη και τον Γ. Γραμματέα του Δήμου Κώστα Λιακόπουλο.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget