ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

ΕΠΣ Πιερίας: ποιες ομάδες ανεβαίνουν και ποιες πέφτουνΗ Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας σε συνεδρίαση της την Παρασκευή, αποφάσισε ομόφωνα την Επικύρωση των βαθμολογιών στα Πρωταθλήματα όλων των τοπικών κατηγοριών (Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας), καθώς και την οριστική ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Υποδομών.


Η επικύρωση έγινε σύμφωνα με την απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ (33/29-04-2020), για λήξη όλων των Πρωταθλημάτων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και επικύρωση της οριστικής κατάταξης των ομάδων σε όλα τα Πρωταθλήματα, με βάση την βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε κατά τη διακοπή τους.

Οι αποφάσεις ελήφθησαν βάσει των προβλεπόμενων στην υπ’ αριθ. 275/45 23.4.2020 τροπολογία, που ψηφίστηκε στις 24.04.2020 από την Βουλή των Ελλήνων εντασσόμενη στο νομοσχέδιο με τίτλο: ‘’Κύρωση της από 30.3.2020 Π.Ν.Π. Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις (A΄ 75) και άλλες διατάξεις’’».

Μετά από αυτά, στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας:

Από την Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ προβιβάζεται στην ανώτερη (εθνική) κατηγορία ο ΕΘΝΙΚΟΣ Νέου Κεραμιδίου.
Υποβιβάζονται στην Β’ κατηγορία δύο ομάδες. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σβορώνου και ο ΜΥΤΙΚΑΣ Λεπτοκαρυάς.
Από την Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ προβιβάζονται στην ανώτερη κατηγορία (Α’) τέσσερις ομάδες. Οι ΠΥΔΝΑΪΚΟΣ 2017, ΑΕΤΟΣ Καταλωνίων, ΑΜΣ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ και ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006.
Υποβιβάζονται στην Γ’ κατηγορία δύο ομάδες. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ Ρυακίων και ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μακρυγιάλου.
Από την Γ΄κατηγορία της ΕΠΣ προβιβάζονται στην ανώτερη κατηγορία (Β’) τρεις ομάδες. Οι ΕΛΠΙΣ Ανδρομάχης, ΟΛΥΜΠΟΣ Αγίου Σπυρίδωνα και ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου.

Ο αριθμός των ομάδων που υποβιβάζεται στις αμέσως επόμενες κατηγορίες δεν θα επηρεαστεί από οποιαδήποτε απόφαση (της ΕΠΟ), για την διάρθρωση των εθνικών πρωταθλημάτων κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτό σημαίνει πως ανεξάρτητα σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί την ερχόμενη περίοδο ο ΔΙΑΣ Δίου, αυτό δεν επηρεάζει πλέον τον αριθμό των ομάδων που υποβιβάζονται στις τοπικές κατηγορίες, κατά την τρέχουσα περίοδο, καταλήγει η σχετική απόφαση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget