ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Ξεκινούν και πάλι τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία στο Νοσοκομείο Κατερίνης - Πως θα γίνονται θα γίνει με τα ραντεβού των ασθενώνΗ Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κατόπιν οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και σε συνεργασία με την Επιτροπή Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων, το Επιστημονικό Συμβούλιο, την Ιατρική και Νοσηλευτική Υπηρεσία, ξεκίνησε σταδιακά την επαναλειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και των τακτικών χειρουργείων τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2020.


Λόγω των ειδικών συνθηκών, το Νοσοκομείο έχει προσαρμόσει τον τρόπο προσέλευσης των πολιτών και τη λειτουργία των αντίστοιχων ιατρείων στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Ως εκ τούτου, οι ασθενείς των οποίων τα ραντεβού αναβλήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα της πανδημίας, θα καλούνται τηλεφωνικά προς ανανέωση του ιατρικού ραντεβού από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Νοσοκομείου, αλλά σε περιορισμένο αριθμό, προκειμένου να αποφευχθεί η συνάθροιση μεγάλου αριθμού προσερχόμενων και η έκθεση των ασθενών σε κίνδυνο.

Οι ασθενείς, οι οποίοι έχουν προγραμματισμένα ραντεβού από 5 Μαΐου και μετά, επίσης θα κληθούν τηλεφωνικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Νοσοκομείου, προκειμένου να ενημερωθούν για την ημέρα και ώρα προσέλευσής τους.

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Πιερίας ότι για νέα ραντεβού θα ενημερωθούν με νέα ανακοίνωση.

Ζητείται η κατανόηση εκ μέρους των πολιτών, καθώς η εξυπηρέτηση όλων θα πραγματοποιηθεί σταδιακά. Επιπλέον είναι αναγκαία η συνεργασία όλων ως προς την αυστηρή τήρηση της ώρας προσέλευσης στο ραντεβού, την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων εντός του Νοσοκομείου, το σεβασμό στην απαγόρευση του επισκεπτηρίου, τη συμμόρφωση προς τις οδηγίες του προσωπικού και την εφαρμογή της μάσκας.Ο Διοικητής

Γεώργιος Χατζηγεωργίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget