ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν πάλι οι δράσεις κατάρτισηςΕπαναλειτουργία Δράσεων Κατάρτισης του Πιλοτικού Προγράμματος Ελευσίνας απο τον ΟΑΕΔ


Σε συνέχεια της ανακοίνωσης στις 30 Απριλίου του ΟΑΕΔ για τη σταδιακή επαναλειτουργία των δομών επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης του Οργανισμού, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε τη σταδιακή επαναλειτουργία των δράσεων κατάρτισης του Πιλοτικού Προγράμματος Ελευσίνας, ως εξής:

Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει στις 18 Μαΐου, για όσες επιχειρήσεις προβλέπεται να επαναλειτουργήσουν σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Υπουργείου Ανάπτυξης. Όσοι ωφελούμενοι του ΟΑΕΔ έχουν ολοκληρώσει την πρακτική άσκηση θα μπορούν μετά τις 18 Μαΐου να συνεχίσουν την διαδικασία πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων.


Η θεωρητική κατάρτιση θα ξεκινήσει στις 18 Μαΐου. Θα ισχύει ο περιορισμός των 15 ατόμων ανά τμήμα, με τουλάχιστον 1.5 μέτρο ενδιάμεση απόσταση.

Σε όλες τις δομές πρακτικής άσκησης και θεωρητικής κατάρτισης θα πρέπει να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής καθώς και τα μέτρα ασφαλείας που ανακοινώνονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget