ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δίμηνη παράταση για ουσιαστική διαβούλευση και υποβολή ενστάσεων στην Αναθεώρηση χρήσεων γης προτείνει το Επιμελητήριο ΠιερίαςΔίμηνη παράταση για την υποβολή ενστάσεων από τους δημότες στην Αναθεώρηση χρήσεων γης ζητά με επιστολή του προς το δήμο Κατερίνης το Επιμελητήριο Πιερίας.
Όπως αναφέρει στην επιστολή ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν εξαιτίας του Covid-19 δεν επέτρεψαν ούτε την ουσιαστική και σε βάθος διαβούλευση του δήμου Κατερίνης με τους επιχειρηματικούς, παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς αλλά ούτε και τη διάχυση της πληροφορίας προς το κοινό.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής
ΘΕΜΑ: Διαβούλευση και Παράταση της Προθεσμίας για την υποβολή ενστάσεων στην Αναθεώρηση χρήσεων γης στο εγκεκριμένο σχέδιο του Δήμου Κατερίνης.
Κύριε Δήμαρχε,
Το Επιμελητήριο Πιερίας εκτιμώντας ότι το ενδιαφέρον σας για το επιχειρείν ,την ανάπτυξη και την οικονομική πρόοδο της πόλης μας, ταυτίζεται με το δικό του αγώνα για την ευημερία της τοπικής μας κοινωνίας και οικονομίας και ότι το ζήτημα του καθορισμού των χρήσεων γης αποτελεί βασικό αναπτυξιακό εργαλείο και προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων μας, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και την ευθύνη να προτείνει τα ακόλουθα:
Πρώτον: Επειδή η ορθολογική χρήση γης είναι αποφασιστικός παράγοντας για την ευημερία και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και για την υγιή οικονομική ανάπτυξη και αειφορία ενός τόπου, θεωρούμε απαραίτητη την ουσιαστική και σε βάθος διαβούλευση του Δήμου Κατερίνης με τους επιχειρηματικούς, παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς της πόλης μας, προκειμένου να ληφθούν οι βέλτιστες και οι λειτουργικότερες αποφάσεις.
Κάτι τέτοιο όμως ,μέχρι στιγμής, δεν συνέβη και ούτε ήταν δυνατόν να συμβεί σε καιρό καραντίνας και κοινωνικής αποστασιοποίησης λόγω των περιορισμών που επιβλήθηκαν, εξαιτίας της πανδημίας COVID 19.
Δεύτερον: Επειδή η διάχυση της πληροφορίας είναι, επί του παρόντος, δυσχερής λόγω των γνωστών περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία, προτείνουμε να δοθεί δίμηνη τουλάχιστον διορία για την πιθανή υποβολή ενστάσεων από τους δημότες, αφού προηγουμένως πραγματοποιηθεί η απαραίτητη ενδελεχής διαβούλευση με τους έχοντες νόμιμο συμφέρον φορείς του Δήμου μας.
Ευελπιστώντας ότι οι προτάσεις μας θα γίνουν κατανοητές και αποδεκτές από την πλευρά σας, δεσμευόμαστε για τη συνέχεια των κοινών μας προσπαθειών για την ευημερία και την πρόοδο της πόλης μας, η οποία μας ενώνει.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget