ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης: Καθημερινές εργασίες για την οδική ασφάλεια & τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας


Με στόχο την οδική ασφάλεια και τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών, σε εξέλιξη είναι οι προγραμματισμένες συστηματικές παρεμβάσεις διαγράμμισης των οδών, οι οποίες εκτελούνται καθημερινά από συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης.


Ειδικότερα, εφαρμόζονται σε διαβάσεις πεζών, θέσεις στάθμευσης, σήματα ΚΟΚ κ.α. κατά μήκος κεντρικών και δευτερευόντων οδικών αξόνων στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης, όπου κριθεί απαραίτητο και κατόπιν υπόδειξης της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.

Παράλληλα, την τρέχουσα περίοδο συνεχίζονται οι διαγραμμίσεις για τις νέες στάθμευσης ΑμΕΑ στον αστικό ιστό.Επιπλέον, στο πλαίσιο των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που τέθηκαν σε λειτουργία στην πόλη της Κατερίνης από την 1η Μαΐου, σύμφωνα με τις οποίες καταργήθηκε η στάθμευση «μονά ζυγά» σε οδούς στο κέντρο της πόλης (πλέον επιτρέπεται η στάθμευση στη μια μόνο πλευρά των δρόμων) τοποθετούνται οριοδείκτες (πλαστικά κολωνάκια) οδοστρώματος για την αποφυγή παράνομης στάθμευσης.

Τέλος κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας, ενημερώνουν καθημερινά τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ τοποθετούν ειδικές ταινίες σήμανσης περιμετρικά των σημείων, που εκτελούνται οι παραπάνω εργασίες.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget