ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης: Καθημερινές εργασίες στους χώρους πρασίνου από τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας ΠεριβάλλοντοςΓια την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών στους κοινόχρηστους χώρους, σε χώρους πρασίνου, καθώς και κατά μήκος του οδικού δικτύου στην πόλη της Κατερίνης & σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, εργάζονται καθημερινά, τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου.
Ειδικότερα, την τρέχουσα περίοδο τα συνεργεία εργάζονται στην οδό 19ης Μαΐου (πλατεία Γενοκτονίας), στο Δημοτικό πάρκο, στην Ανδρομάχη, στην πλατεία της Ολυμπιακής Ακτής, σε αύλειους χώρους σχολείων, στην πλατεία Μακεδονίας, στο άνω μέρος της υπογειοποίησης της Εθνικής Οδού (Πολυχώρος Αθλητισμού), σε νησίδες, κυκλικούς κόμβους στην Κατερίνη κ.α. κοινόχρηστους χώρους.


Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες επικεντρώνονται σε: κοπή, αποψίλωση και καθαρισμό χόρτων, κλαδεύσεις δέντρων κ.ο.κ.


«Με όλο το ανθρώπινο δυναμικό, τα τεχνικά μέσα και υλικά που απαιτούνται, οι υπηρεσίες μας εργάζονται καθημερινά και εντατικά για την αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεση των λειτουργιών της συντήρησης, διάδοσης και καθαριότητας στους χώρους πρασίνου και ευρύτερα» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget