ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Παραλαβή Βεβαιώσεων Παρακολούθησης Α’ Βοηθειών (ΕΚΑΒ)Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών και Μαθητριών
του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης

Με την Ιδιότητα του Προέδρου της Μαθητικής Κοινότητας του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης...
ΚΑΙ τηρώντας τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης που προβλέπονται λόγω των συνθηκών που ζούμε, παρέλαβα στο Γραφείο της Διεύθυνσης του Σχολείου μαζί με τον Διευθυντή της Σχολικής Μονάδας Κο Απόστολο Τότσικα και την Καθηγήτρια του Τομέα Υγείας – Πρόνοιας και Ευεξίας Κα Μαρία Τσιανάκα από την Υπεύθυνη του ΕΚΑΒ Πιερίας Κα Δέσποινα Χαρίση, τις Βεβαιώσεις των Μαθητών και Μαθητριών αλλά και Εκπαιδευτικών όπου έλαβαν μέρος το προηγούμενο διάστημα, στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με Τίτλο «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – AΡXIKH ΕΚΤΙΜΗΣΗ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ» (Α΄ ΒΟΗΘΕΙΕΣ).
Θέλω να ευχαριστήσω ΘΕΡΜΑ το ΕΚΑΒ Πιερίας για την θετική του απάντηση στο τότε αίτημα μου για το παραπάνω Πρόγραμμα (Α’ ΒΟΗΘΕΙΕΣ), έτσι ώστε να αποκτήσουν Βεβαίωση Παρακολούθησης 44 Μαθητές και Μαθήτριες αλλά και Εκπαιδευτικοί.
Λόγω των έκτακτων συνθηκών που ζούμε και για την αποφυγή διασποράς του ιού, αποφασίστηκε τότε με γνώμονα το καλό όλων, να ακυρωθεί το Πρόγραμμα και έτσι να μην καταστεί δυνατό να το παρακολουθήσει όλη η Σχολική Μονάδα του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά.
Την επόμενη Σχολική Χρονιά και ευχή όλων μας να ξεπεραστεί αυτό που ζούμε σήμερα, σας υπόσχομαι ότι με την συμβολή του ΕΚΑΒ Πιερίας, θα υλοποιήσουμε εκ νέου το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα των Α’ Βοηθειών.

Σας ευχαριστώ

Με εκτίμησηΒασίλης Δημούσης
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών και Μαθητριών
του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget