ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο έργο «Βελτίωση εγκαταστάσεων αμφιθεάτρου στο πάρκο ’40 στην Τ.Κ. Μεθώνης, Δήμου Πύδνας - Κολινδρού» και σε παρεμβάσεις στην είσοδο της ΜεθώνηςΣοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:

«Με την υλοποίηση σειράς σημαντικών παρεμβάσεων, για τη δημιουργία κατάλληλων υποδομών, που θα συμβάλουν στην τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, συνεχίζει το αναπτυξιακό της έργο»

Στο...


έργο «Βελτίωση εγκαταστάσεων αμφιθεάτρου στο πάρκο ’40 στην Τ.Κ. Μεθώνης, Δήμου Πύδνας - Κολινδρού» και σε παρεμβάσεις καθαρισμού και αποκατάστασης της εισόδου της Μεθώνης, πραγματοποίησε αυτοψία η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από το Δήμαρχο Πύδνας- Κολινδρού, κ. Αναστάσιο Μανώλα, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μεθώνης, κ. Θωμά Γαβριηλίδη, τον πρώην Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μεθώνης, κ. Αντώνη Μπούμπουρα, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρη Ρουκά και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, εξέφρασε την ικανοποίησή της, για την εξέλιξη του έργου, «Βελτίωση εγκαταστάσεων αμφιθεάτρου στο πάρκο ’40 στην Τ.Κ. Μεθώνης, Δήμου Πύδνας - Κολινδρού», την εργολαβική σύμβαση του οποίου υπέγραψε τον περασμένο Ιανουάριο καθώς και για τις παρεμβάσεις καθαρισμού της εισόδου της Μεθώνης, απαντώντας άμεσα στις ανάγκες των τοπικών κοινοτήτων της Πιερίας, που στηρίζονται μέσα από το έργο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Με την υλοποίηση του έργου του αμφιθεάτρου, θα διασφαλιστούν οι προϋποθέσεις, για την ανάπτυξη πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων, με σκοπό την προβολή της πολιτιστικής ΄΄ταυτότητας ΄΄ της περιοχής και την αύξηση της τουριστικής κίνησης.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση του έργου, προϋπολογισμού 15.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%), από τις πιστώσεις του Επενδυτικού Προγράμματος των Ιδίων Πόρων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, έτους 2019.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget