ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Προγραμματισμός καθαρισμού Δεξαμενής Ύδρευσης ΚορινούΗ Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης με προσήλωση στον στόχο της, που είναι η αδιάλειπτη υδροδότηση και ποιοτική παροχέτευση με πόσιμο νερό υψηλής ποιότητας, στο σύνολο τόσο των Δημοτικών, Τοπικών Ενοτήτων όσο και στην πόλη της Κατερίνης, την Τρίτη 28 Απριλίου 2020 θα προβεί σε εργασίες καθαρισμού της υδρευτικής δεξαμενής της Τ.Κ Κορινού.

Για τον λόγο αυτό αύριο Τρίτη 28 Απριλίου 2020 η υδροδότηση του Κορινού θα γίνεται χωρίς υψηλή πίεση και ως εκ τούτου ζητούμε από τους καταναλωτές μας να φερθούν με φειδώ στο παρεχόμενο από το δίκτυο νερό.
Για τις προγραμματισμένες ενέργειες της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. έχει ενημερωθεί ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Κορινού κ. Μορθανάσης Ιωάννης ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει ήδη τους κατοίκους του Κορινού.

Ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ.
Μπουσνάκης Αστέριος

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget