“Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ”

Μόλις τέλειωσε η Θεία Λειτουργία ο Μόρφου, που τόσην ώρα κρατούσε την υπομονή του, γνωρίζοντας πως κάποιοι γυρεύουν να τον “σταυρώσουν”, τα είπε έξω από τα δόντια, λέγοντας πως “η σημερινή Λειτουργία δεν θα ξεχαστεί ποτέ”, καταγγέλοντας κάποιους “ασεβέστατους Αστυνομικούς” που εισέβαλαν στον Ναό την ώρα που ιερού Ευαγγελίου!

Σε έναν από αυτούς είπε μάλιστα:

“Παιδί μου διάλεξε, τι θέλεις να εφαρμόσεις; Τον νόμο του Κράτους ή τον νόμο του Χριστού. Εμένα ο Χριστός αυτό μου λέει. Αυτόν που έρχεται κοντά μου δεν θα τον βγάλω έξω. Αυτόν που θέλει να Κοινωνήσει Σώμα και Αίμα Χριστού”…
ΘΑ ΄ΡΘΕΙ ΑΛΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ
Ο Μόρφου προειδοποίησε όλους αυτούς που φοβούνται αυτήν την αρρώστια και τον θάνατο, αλλά και αυτούς που απαγορεύουν το φάρμακο της Θείας Κοινωνίας, πως θα έρθει και άλλη αρρώστια, την οποία πρόσφατα χαρακτήρισε πολύ χειρότερη από τον Κορωνοϊό (δείτε εδώ):

“Το καλύτερο φάρμακο και γι΄ αυτήν την αρρώστια και για την επόμενη που έρχεται, είναι το Σώμα και το Αίμα του Χριστού”;

Ο Μόρφου άφησε να εννοηθεί πως κινδυνεύουν να μην γεράσουν αυτοί που θα κάνουν τα εμβόλια του γνωστού Μπιλ Γκέιτς, που σαν Βιολόγος ταυτόχρονα και χρηματοδότης του σχετικού Ιδρύματός του, πριν λίγο καιρό (reddit 18-3-2020) πρότεινε να “σφραγίζονται” με “ψηφιακό πιστοποιητικό” (ένα αυτοκόλλητο πάνω στο δέρμα με ψηφιακές πληροφορίες) όσοι θα κάνουν το εμβόλιο του Κορωνοϊού!

Θυμίζουμε πως αυτό υπαινίχθηκε πρόσφατα και ο Γέροντας Γαβριήλ στο Άγιον Όρος…

Εξυπακούεται πως όποιος δεν το κάνει “δεν θα μπορεί να πουλήσει ή να αγοράσει”…

Να γιατί επιμένει ο Μόρφου να σπάσει την Παγκόσμια Φοβία, φέρνοντας την Ζωή, τον Χριστό, προσπαθώντας να προλάβει τα πολύ χειρότερα που έρχονται, τόσο σε επίπεδο “σφραγίσματος”, όσο και σε επίπεδο νέων επερχόμενων θεομηνιών, λόγω της αμετανόητης αμαρτίας και των νοσηρών σκοτεινών σχεδίων κάποιων, για τους οποίους η Εκκλησία ζητά να ταπεινωθούν, να μετανοήσουν και να σταματήσουν, με το “πρόσθες αυτοίς κακά Κύριε, τοις ενδόξοις της γης”…
ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Ο Μόρφου αναφέρθηκε δημόσια στον Αναστασιάδη και τον Μητσοτάκη, επικρίνοντάς τους εμμέσως πλην σαφώς για το κλείσιμο της Ζωής, ζητώντας τους με τρόπο να μην γίνονται συνεργοί στα σχέδια της Νέας Τάξης:

“Η αληθινή, η αθάνατη ζωή, η ωραία ζωή είναι αλλού! Γι΄ αυτό γιορτάζουμε, κύριε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριε Πρωθυπουργέ της Ελληνικής Δημοκρατίας, γι΄ αυτό γιορτάζουμε Πάσχα! Γιατί ενικήθηκεν ο θάνατος. Και ο νικητής του θανάτου είναι ο Χριστός. Γιατί ενικήθηκεν η αμαρτία μας. Γιατί ενικήθηκεν ο Διάβολος που μας πειράζει, όλως ιδιαιτέρως αυτές τις μέρες και οι εκπρόσωποί του, οι άνθρωποι οι μυστικοί της Νέας Τάξης πραγμάτων.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Άλλοι ξέρουν λίγο, άλλοι περισσότερο, άλλοι κάνουν πως δεν ξέρουν”…
“ΕΥΓΕ” ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

Αντιθέτως ο Μόρφου επαίνεσε και μακάρισε τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, ο οποίος δεν έκλεισε τις Εκκλησίες και Λειτουργούν ανοιχτές για όλους κανονικά, ενώ προείπε πως θα έρθει μεγάλη ευλογία για την Βουλγαρία και ήδη ήλθε, με την εμφάνιση του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στη Βουλγαρία (δείτε εδώ πότε εμφανίστηκε και τι είπε) και ζήτησε αυτοί που κάνουν τα στατιστικά να δουν πόσα κρούσματα και θάνατοι υπάρχουν στις χώρες που γίνεται η Θεία Λειτουργία και πόσα εκεί που δεν γίνονται, ώστε να καταλάβουν ποιο είναι το φάρμακο, κάτι που έχει επισημάνει ήδη το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.

Δείτε το δεύτερο βίντεο, με το σπουδαίο κήρυγμα του Μητροπολίτου Μόρφου: