ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Άριστα και φθηνά προϊόντα για το Πασχαλινό τραπέζι! Το «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» τα φέρνει στο σπίτι σαςΑγαπητοί συμπολίτες,

όλοι μας γνωρίζουμε πως οι οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης που έχει προκληθεί από τον κορονοϊό είναι πολύ σοβαρές και ήδη πλήττουν με ιδιαίτερη σφοδρότητα την τοπική οικονομία και τους μικροεπιχειρηματίες.
Όσο εμείς “Μένουμε σπίτι” η καταναλωτική κίνηση θα συνεχίσει να παραμένει πτωτική με αποτέλεσμα συγκεκριμένες ομάδες τοπικών παραγωγών και μικροεπιχειρήσεων να πλησιάζουν με μαθηματική ακρίβεια το αδιέξοδο.Μία τέτοια κατηγορία είναι και αυτή των τοπικών κτηνοτρόφων η οποία αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, διότι οι περισσότεροι από τους πελάτες τους, όπως π.χ. τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία, συνεχίζουν σήμερα να είναι κλειστά.


Αυτό σημαίνει πώς πρέπει να συνεχίσουν να ταΐζουν τα ζώα τους χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να εμπορεύονται τα προϊόντα που παράγουν. Δεκάδες κτηνοτρόφοι αρμέγουν τα ζώα τους χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν το γάλα, το τυρί και το κρέας που παράγουν.


Μετά από σοβαρή σκέψη αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με δύο τοπικές επιχειρήσεις οι οποίες δηλώνουν πρόθυμες να μειώσουν δραστικά τις τιμές των προϊόντων τους, με στόχο να στηρίξουν τους καταναλωτές, τους κτηνοτρόφους από τους οποίους προμηθεύονται την πρώτη ύλη, αλλά και τις ίδιες τις επιχειρήσεις τους, οι οποίες ήρθαν αντιμέτωπες με αυτή την πρωτοφανή κρίση.
Για τον λόγο αυτό οργανώνουμε την 84η διανομή “Χωρίς Μεσάζοντες” η οποία θα έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: Τα προϊόντα σας δεν θα χρειαστεί να έρθετε να τα παραλάβετε εσείς οι ίδιοι στο πάρκινγκ των δικαστηρίων! Την παραγγελία σας θα σας την παραδώσουν κατ’ οίκον οι δύο παραπάνω επιχειρήσεις οι οποίες διαθέτουν αυτοκίνητα ψυγεία και τον κατάλληλο υγειονομικό εξοπλισμό, έτσι ώστε να φτάσουν σε σας με τον πιο ασφαλή τρόπο.
Σας καλούμε να στηρίξετε την πρωτοβουλία αυτή, διότι πέρα από την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της δράσης είναι η αλληλεγγύη.
Σήμερα καλούμαστε να τους βοηθήσουμε εμείς, . Όμως πριν λίγους μήνες μας βοηθούσαν αυτοί προσφέροντας δωρεάν τα προϊόντα τους στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του κόσμου και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Δεν πρέπει να έχετε τον παραμικρό ενδοιασμό ότι πρόκειται για προϊόντα άριστης ποιότητας, τα οποία εξάγονται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος αλλά και στο εξωτερικό και θα διατίθενται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές χάριν αυτής της πρωτοβουλίας.
Εξάλλου λίγοι από εμάς θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τον παραδοσιακό οβελία. Να λοιπόν μία καλή ευκαιρία για το πασχαλινό μας τραπέζι.


Θα διατεθούν τα παρακάτω προϊόντα:


Από την φάρμα Φωτιάδη
Α. Μπιφτέκι κατεψυγμένο με Μαύρο Χοίρο

Μπιφτέκια κατεψυγμένα, με κρέας χοιρινό και κρέας Μαύρου Χοίρου, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ.
Καταναλώνονται ψημένα στη σχάρα, στο τηγάνι και στο φούρνο.
Ψήνονται όπως είναι παγωμένα, χωρίς να αποψύχονται.
Εάν αποψυχθεί δεν επαναψύχεται.
Τ0 2012 απέσπασε ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, στην 1η οργανοληπτική αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας της MEAT DAYS.
Διατίθενται σε κιβώτιο, βάρους 4 κιλών (±3%), με διάρκεια ζωής 365 ημέρες, διατηρείται σε θερμοκρασίες -18⁰C (κατάψυξη)
Τιμή συσκευασίας 14€ (με τον ΦΠΑ 13%).

Β. Λουκάνικο Χωριάτικο του "Κυνηγού" με αγριόχοιρο καπνιστό

Λουκάνικο χωριάτικο «του κυνηγού» με κρέας χοιρινό και κρέας αγριογούρουνο μαριναρισμένο σε κρασί, λαχανικά και μεσογειακά αρωματικά φυτά, καπνισμένα σε ξύλο οξιάς.
Ξεχωρίζει για το άρωμά του και την μοναδική γεύση του κρέατος.
Δε χαράσσεται κατά το ψήσιμο λόγω χαμηλής περιεκτικότητας σε λίπος.
Συσκευασία vacuum με 4 λουκάνικα βάρους 880 γραμμαρίων (±3%), με διάρκεια ζωής 90 ημέρες, διατηρείται σε θερμοκρασίες 0 - 4⁰C (ψυγείο).
Τιμή συσκευασίας 4€ (με τον ΦΠΑ 13%).
Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το Μπιφτέκι


Πακέτο Μπιφτέκι & Λουκάνικο

Α. Μπιφτέκι κιβώτιο 4 κιλών (14 €)
Β. λουκάνικο χωριάτικο συσκ.880 γρ. (4 €) διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με αυτό το πακέτο
Τιμή πακέτου 18 € (με τον ΦΠΑ 13%)

Από την επιχείρηση Lavery Cheese Factory
Α. Γραβιέρα Κατερίνης ...από την γη του Ολύμπου

1,2 κιλά ημίσκληρο τυρί
από φρέσκο παστεριωμένο γίδινο γάλα τοπικών παραγωγών
τετράμηνης ωρίμανσης σε συσκευασία vacuum

Β. Τυρί Φέτα Π.Ο.Π. Κατερίνη ...από την γη του Ολύμπου

1 κιλό φέτα σε συσκευασία τάπερ με άλμη
από 100% φρέσκο ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα τοπικών παραγωγών
με χρυσό βραβείο ποιότητας στη 2η Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών το 2018 στην έκθεση Dairy and Expo.

Πακέτο Γραβιέρα & Τυρί Φέτα

Τιμή πακέτου Α. Γραβιέρα Κατερίνης + Β. Τυρί Φέτα Π.Ο.Π. Κατερίνη: 15 € (με τον ΦΠΑ 13%).


Οι φόρμες άνοιξαν την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 στις 10:00 το βράδυ και οι παραδόσεις των προϊόντων κατ’ οίκον θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 11 Απριλίου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και συνεννόηση των παραγωγών με τους καταναλωτές.
Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε τις δράσεις “Χωρίς Μεσάζοντες”

Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις!
Στηρίζουμε τους κτηνοτρόφους του τόπου μας!
Στηρίζουμε την ελληνική παραγωγή!

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget