ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

ΔΩΡΕΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Την περασμένη εβδομάδα ο Δήμος Δίου - Ολύμπου παρέλαβε ένα απορριμματοφόρο όχημα, το οποίο αποτελεί δωρεά του «Κοινωφελούς Ιδρύματος Διονύση Πασχάλη».


Ο ...κ. Δ. Πασχάλης, που είναι και επίτιμος Δημότης μας, αντιλαμβανόμενος τις αυξημένες ανάγκες του Δήμου Δίου - Ολύμπου, στον τομέα της αποκομιδής, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, προέβη στην δωρεά ενός απορριμματοφόρου χωρητικότητας 22κ.μ., μάρκας MΕRCEDES-BENZ, τεχνολογίας Euro 4.


Η διαδικασία παράδοσης του απορριμματοφόρου έγινε στο αμαξοστάσιο του Δήμου από τους νομικούς κ. Ι. Παπαδιαμαντή και κ. Θ. Καρρά, ως εκπροσώπους του κ. Διονύση Πασχάλη. Η παραλαβή στην κυριότητα του Δήμου Δίου - Ολύμπου έγινε από το Δήμαρχο κ. Βαγγέλη Γερολιόλιο και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Κων/νο Κουριάτη.


Ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, ως θεσμικός εκπρόσωπος όλων των δημοτών, απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες του στον κ. Διονύση Πασχάλη για την σημαντική αυτή κοινωνική προσφορά του, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και ενισχύει τα μέσα, με τα οποία ο Δήμος διασφαλίζει την δημόσια υγεία και φροντίζει για τη διατήρηση του μοναδικού φυσικού κάλλους του τόπου μας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget