ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης: Ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού στην Τ.Κ. Ελατοχωρίου
Στην ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού στην Τ.Κ. Ελατοχωρίου και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μ. Αλεξάνδρου συμβάλλουν οι εργασίες της Αντιδημαρχίας Κοινοτήτων, που υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ελατοχωρίου & το τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.
Πιο συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Κοινοτήτων Κώστα Γραμματικόπουλου, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Νικόλαο Γκλάρα, τους τοπικούς συμβούλους Αντώνη Λιάββα, Αναστασία Μποστανίτη ικανοποιήθηκε ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων, καθώς τοποθετήθηκαν ένθεν και ένθεν της οδού, φωτιστικές λάμπες. Με τον τρόπο αυτό ενισχύθηκε αισθητά ο ανεπαρκής μέχρι πρότινος δημοτικός φωτισμός, στην συγκεκριμένη οδό της κοινότητας.Γενικότερα, στόχος αντίστοιχων εργασιών που εκτελούνται στις τοπικές και δημοτικές κοινότητες είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και η μέριμνα για τον επαρκή φωτισμό οδών και κοινόχρηστων χώρων.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget