ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Πως νόμιμα να αρνηθείς έναν εμβολιασμό.


 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.


 Κατοχικά Νέα

Έτσι μπορείτε νόμιμα να απορρίψετε την προσφορά τους και να μην μπορούν να σας κάνουν τίποτα.

Τώρα γνωρίζετε!

Προσωπικά και σε ότι με αφορά, δεν προτίθεμαι να κάνω το εμβόλιο, με όποιο κόστος.

Θα συμπλήρωνα όμως στα παρακάτω, για όσους τρέξουν να το κάνουν και δεν αντισταθούν στο τσιπάρισμά τους, να βάλoyn τον γιατρό να τους υπογράψει ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, πως αναλαμβάνει την ιατρική και οικονομική ευθύνη, για οποιαδήποτε παρενέργεια δημιουργηθεί…

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΝΗΘΕΙ, ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΑΣ.


Καλλιόπη ΣουφλήΠΩΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΕΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.


Βήμα 1ον. Μην αρνείσαι ένα εμβόλιο, αλλιώς θα θεωρηθείς επιθετικός. Αντιθέτως μπορείς να απορρίψεις ευγενικά τις υπηρεσίες τους, κάνοντας τα παρακάτω.

Βήμα 2ον. Ρώτησε τον γιατρό εάν το εμβόλιο περιέχει MRC-5 (Όλα τα εμβόλια περιέχουν, όπως και άλλα DNA. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν εμβόλια που παράγονται χρησιμοποιώντας έμβρυα από εκτρώσεις.) Εάν περιέχει, τότε έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε.

Βήμα 3ον. Επίσης ρωτήστε εάν υπάρχει πιθανότητα ιατρογενούς αντίδρασης (latrogenic reaction) (δηλ. μία αρνητική αντίδραση που προκαλείται από πολλαπλά στοιχεία ή από φάρμακα που αντιδρούν μεταξύ τους.) από το εμβόλιο (Όλα έχουν). Τότε ευχαριστήστε τον γιατρό και αποχωρήστε.

Έτσι μπορείτε νόμιμα να απορρίψετε την προσφορά τους και να μην μπορούν να σας κάνουν τίποτα.

Τώρα γνωρίζετε!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.thesecretrealtruth

Δημοσίευση σχολίου

Όμως αναρωτιέμαι, αν θα απαντήσουν δίχως ψέματα στις ερωτήσεις μου οι γιατροί. Δηλαδή μπορούν να ισχυριστούν ψευδώς ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχει το εμβόλιο και μάλιστα υπεύθυνα και γραπτώς. Αυτό δεν κάνουν όλοι? Μας λένε ότι δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις το εμβόλιο και ότι μας χρειάζεται. Σε αυτήν την περίπτωση, που θα ισχυριστούν ότι είναι ακίνδυνο το εμβόλιο, τι κάνουμε? Πώς μπορούμε να το αρνηθούμε και να είμαστε νόμιμοι? Τι λέτε κι εσείς? Διότι όντως όλοι ψάχνουμε τρόπο για να αποφύγουμε το εμβόλιο. Έτσι και μπει το εμβόλιο σε κάποιον, δεν θα έχει την απαραίτητη ισορροπημένη σκέψη ώστε να κινηθεί νομικά και να τιμωρήσει εκείνους που του δήλωσαν υπεύθυνα αλλά ψευδώς, για την καταλληλότητα και "αθωότητα" του εμβολίου. Το εμβόλιο μπορεί να είναι κάτι σαν δέκτης μέσα μας. Με ένα τους κουμπάκι που θα πατάνε, εμείς θα συμπεριφερόμαστε ως ζόμπι. Τι να το κάνεις να τιμωρηθεί κάποιος, αν πλέον είσαι ένα ζόμπι δίχως γυρισμό?Βεβαίως και μπορείς να αρνηθείς το εμβόλιο με τεχνάσματα. "Ίσως δηλαδή..." . Άντε και τα κατάφερες και το αρνήθηκες. Θεωρείσαι πλέον δημόσιος κίνδυνος διότι ίσως φέρεις τον ιό ως ασυμπτωματικός, όπως ισχυρίζονται και μπορεί να τον μεταδίδεις άθελά σου (δήθεν). Η τιμωρία είναι ότι σε πετάνε από το σύστημα. Δεν θα μπορείς να κάνεις συναλλαγές χρηματικές (και όχι μόνον χρηματικές...), καθότι δεν θα έχεις νόμιμη άδεια ως "υγιής" πολίτης. Δεν μου αρέσει ούτε εμένα αυτό που σχεδιάζουνε. Μπράβο όμως που ψάχνετε τρόπους και δεν κάθεστε άπραγοι. Μπορεί αν ψάξουμε κι άλλο, να βρούμε τρόπο. Θαυμάζω το έργο σας. Συνεχίστε την έρευνα.


Έχω αναρτήσει σε σελίδες που κυκλοφορούν όσα σας γράφω. Όμως χρειάζεται ο κόσμος να ενημερωθεί με κάθε τρόπο, πριν πάει στον Γιατρό και μείνει έκπληκτος που ο Γιατρός θα του υπογράφει και θα δηλώνει υπεύθυνα ότι το εμβόλιο είναι ακίνδυνο…. Είτε επίσης δυστυχώς, όσοι δεν δεχτούν το εμβόλιο, να καταλήξουν ως απόκληροι της κοινωνίας. Χρειάζεται να ψάξουμε κι άλλο και να βρούμε λύσεις.

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget