ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης: Αποκατάσταση βλάβης στο αρδευτικό δίκτυο της Τ.Κ. ΜοσχοχωρίουΓια την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των αρδευτικών δικτύων σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, καθώς και για την αξιοποίηση του διαθέσιμου υδάτινου δυναμικού μεριμνά ο Δήμος Κατερίνης.Προς την κατεύθυνση αυτή, ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις συνεργείων της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, για την αποκατάσταση βλάβης στο αρδευτικό δίκτυο της Τ.Κ.Μοσχοχωρίου.«Προγραμματίζουμε και υλοποιούμε εργασίες απαραίτητες για την καλή λειτουργία των αρδευτικών δικτύων. Άμεσα, με στόχο τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την καλλιέργεια, η υπηρεσία μας αποκατέστησε τη βλάβη, που προκλήθηκε στο αγρόκτημα της συγκεκριμένης Τοπικής Κοινότητας. Στον Δήμο Κατερίνης υλοποιούμε εργασίες που βελτιώνουν τις υποδομές στον πρωτογενή τομέα και στηρίζουν το αγροτικό εισόδημα» τονίζει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ιωάννης Συμεωνίδης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget