ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

‘’Έπεσαν’’ νέα πρόστιμα για μετακινήσεις εκτός Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής χθες - ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ 35


Τέσσερα πρόστιμα των 300 ευρώ επέβαλαν χθες, Μεγάλη Παρασκευή,

αστυνομικοί για μετακινήσεις εκτός Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ελέγχων για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας.
Συγκεκριμένα βεβαιώθηκαν 109 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια.

‘’Έπεσαν’’ νέα πρόστιμα για μετακινήσεις εκτός Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής χθες
Αρχική / Θεσσαλονίκη / ‘’Έπεσαν’’ νέα πρόστιμα για μετακινήσεις εκτός Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής χθες
Σάββατο, 18 Απριλίου 2020 12:30By Seleo_newsroom.Θεσσαλονίκη
‘’Έπεσαν’’ νέα πρόστιμα για μετακινήσεις εκτός Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής χθες

Τέσσερα πρόστιμα των 300 ευρώ επέβαλαν χθες, Μεγάλη Παρασκευή,

αστυνομικοί για μετακινήσεις εκτός Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ελέγχων για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας. Συγκεκριμένα βεβαιώθηκαν 109 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια.


Στη Κεντρική Μακεδονία βεβαιώθηκαν 22 παραβάσεις, εκ των οποίων 13 στη Χαλκιδική, 4 Σέρρες, 2 Πιερία και από μία σε Πέλλα, Κιλκίς και Ημαθία. Αστυνομικοί αφαίρεσαν 9 πινακίδες από ΙΧ και συγκεκριμένα 9 στη Χαλκιδική, 3 στις Σέρρες, 2 στην Πιερία και μία σε Πέλλα, Κιλκίς και Ημαθία.

(69) στην Αττική,
(22) στην Κεντρική Μακεδονία,
(4) στη Θεσσαλονίκη,
(4) στη Δυτική Ελλάδα,
(4) στην Ήπειρο,
(3) στην Κρήτη,
(2) στη Θεσσαλία και
(1) στη Στερεά Ελλάδα.

Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 56 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 644 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 365 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 1.481 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Στη Θεσσαλονίκη έπεσαν 172 πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις και 124 στην Κεντρική Μακεδονία. Από τις 124, 39 παραβάσεις βεβαιώθηκαν στην Ημαθία, 12 στο Κιλκίς, 10 στην Πέλλα, 35 στην Πιερία και 14 σε Σέρρες και Χαλκιδική.

Αναλυτικά:

(589) στην Αττική,
(172) στη Θεσσαλονίκη,
(124) στην Κεντρική Μακεδονία
(124) στην Κρήτη,
(74) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
(59) στο Βόρειο Αιγαίο,
(56) στην Πελοπόννησο,
(55) στη Δυτική Ελλάδα,
(53) στη Στερεά Ελλάδα,
(51) στην Ήπειρο
(45) στο Νότιο Αιγαίο,
(40) στη Θεσσαλία,
(29) στα Ιόνια Νησιά και
(10) στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί 45.211 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ.

για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση και λοιπές συναφείς περιπτώσεις, βεβαιώθηκαν 21 παραβάσεις και συνελήφθησαν 20 άτομα.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 478 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 456 άτομα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

seleo.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget