ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

"Βροχή" τα "300άρια" για μετακινήσεις εκτός Θεσσαλονίκης - Αφαίρεσαν πινακίδες από 6 ΙΧ


Συνολικά 16 πρόστιμα των 300 ευρώ επέβαλαν χθες, Μεγάλη Τρίτη, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο ελέγχων, που πραγματοποιούνται για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Επίσης αφαιρέθηκαν οι πινακίδες από 6 αυτοκίνητα.

Στο πλαίσιο αυτό χθες, Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας βεβαιώθηκαν 124 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια.

Στην Κεντρική Μακεδονία «έπεσαν» 26 πρόστιμα, εκ των οποίων τα 8 στη Χαλκιδική, 8 Ημαθία, 5 στις Σέρρες, 3 στην Πέλλα, 2 στην Πιερία και 9 αφαιρέσεις πινακίδων.

Αναλυτικά:

(32) στην Αττική,
(26) στην Κεντρική Μακεδονία,
(16) στη Θεσσαλονίκη,
(14) στη Δυτική Μακεδονία,
(9) στη Θεσσαλία,
(8) στη Δυτική Ελλάδα,
(7) στη Στερεά Ελλάδα,
(5) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
(2) στην Ήπειρο,
(2) στην Πελοπόννησο,
(2) στην Κρήτη και
(1) στο Νότιο Αιγαίο.

Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 48 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά (381) παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (300 ευρώ), ενώ σε (213) περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για (60) ημέρες.

Για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 2.163 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. 216 παραβάσεις στη Θεσσαλονίκη. Στην Κεντρική Μακεδονία βεβαιώθηκαν 11 παραβάσεις. Τα περισσότερα "έπεσαν" στην Ημαθία, όπου βεβαιώθηκαν 36 πρόστιμα, ενώ ακολουθούν οι Σέρρες με 25.

(789) στην Αττική,
(216) στη Θεσσαλονίκη,
(148) στο Βόρειο Αιγαίο,
(145) στη Δυτική Ελλάδα,
(135) στα Ιόνια Νησιά,
(121) στην Κρήτη,
(118) στην Πελοπόννησο,
(112) στην Κεντρική Μακεδονία,
(101) στη Στερεά Ελλάδα,
(83) στο Νότιο Αιγαίο,
(64) στη Θεσσαλία,
(62) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
(49) στην Ήπειρο και
(20) στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί 40.034 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ.

για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση και λοιπές συναφείς περιπτώσεις, βεβαιώθηκαν (8) παραβάσεις και συνελήφθησαν 7 άτομα.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια (433) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (420) άτομα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Φωτό: Intime


thestival.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget