ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ


ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΕΠΙ 75 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΝΠ ΚΑΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 31η ΜΑΪΟΥ 2020Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε στα μέλη μας τη σημερινή απόφαση της κυβέρνησης για την έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), η οποία περιλαμβάνει ιδιαίτερα ευνοϊκές ρυθμίσεις σχετικά με την αναστολή πληρωμής των επιταγών.
Συγκεκριμένα, από ...


την έκδοση της σχετικής ΠΝΠ και μέχρι την 31η Μαϊου 2020, αναστέλλεται κατά 75 ημέρες από τη λήξη τους, η εμφάνιση και η πληρωμή των επιταγών , που εκδόθηκαν από επιχειρήσεις οι οποίες διέκοψαν υποχρεωτικά τη δραστηριότητά τους, καθώς και από αυτές που είτε συμπεριλήφθηκαν ήδη, είτε θα συμπεριληφθούν εντός του Απριλίου στους καταλόγους των πληττομένων από την πανδημία ΚΑΔ.


Το Επιμελητήριο μας ενεργώντας ταχύτατα, ήταν το πρώτο στην Ελλάδα που με την από 18-3-2020 επιστολή του στο Υπουργείο Οικονομικών και


με κοινοποίησή της στην Τράπεζα της Ελλάδος και στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών επεσήμανε εμφατικά την απαραίτητη λήψη αυτού του μέτρου ,το οποίο ανακουφίζει σε σημαντικό βαθμό την ασφυξία της αγοράς, εξαιτίας της δραματικής επιδείνωσης της ρευστότητας.


Συγχαίρουμε την κυβέρνηση για τις αποτελεσματικές της παρεμβάσεις και την ενθαρρύνουμε να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό ως το τέρμα της κρίσης, προκειμένου ο επιχειρηματικός κόσμος να παραμείνει ζωντανός και ικανός να αντιμετωπίσει της προκλήσεις της επόμενης μέρας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget