ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Μήνυμα Προέδρου Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης

Αστέριος Μπουσνάκης: Με αίσθημα ευθύνης η ΔΕΥΑΚ στη δίνη της πανδημίας έλαβε όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια των εργαζομένων

Η 22α Μαρτίου έχει καθιερωθεί από τον Ο.Η.Ε. ως Παγκόσμια Ημέρα Νερού. Σήμερα που βρισκόμαστε μέσα στη δίνη της πανδημίας του κορωνοϊού οι Δ.Ε.Υ.Α. βρίσκονται στις επάλξεις για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού διαβεβαιώνοντας τους συμπολίτες μας ότι στις δυσμενείς αυτές συνθήκες θα συνεχίσουν να παρέχουν αδιάλειπτα καθαρό και υγιεινό νερό προς όλους.Οι Δ.Ε.Υ.Α. βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού γιατί το νερό αποτελεί το σημαντικότερο μέσο προστασίας και πρόληψης έναντι του ιού. Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης άμεσα, την εξαγγελία των πρώτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας, με αίσθημα ευθύνης ως κοινωφελής επιχείρηση μερίμνησε και έλαβε όλα τα μέτρα εκείνα που συνδράμουν στην προστασία της δημόσιας υγείας όσο και την ασφάλεια των εργαζομένων της. Ενισχύθηκαν οι απολυμάνσεις-χλωριώσεις του νερού προκειμένου οι συμπολίτες μας να αισθάνονται και να είναι πραγματικά ασφαλείς. Έλαβε τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και προστασία τόσο των εργαζομένων της επιχείρησης όσο και του κοινού διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία της. Μερίμνησε έτσι ώστε η υδροδότηση να είναι συνεχής και αδιάλειπτη. Ανέστειλε όλες τις προγραμματισμένες διακοπές νερού λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών και στέκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας με στόχο την ανακούφιση τους.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης με υψηλότατο αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσει να δίνει την μάχη κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού στηρίζοντας τους συμπολίτες αλλά και τους αφανείς ήρωες, τα στελέχη των υγειονομικών μονάδων του Δήμου μας παρέχοντας τους καθαρό και υγιεινό νερό. Όμως και η ίδια η Πολιτεία θα πρέπει από την πλευρά της να στηρίξει όλες τις Δ.Ε.Υ.Α. λαμβάνοντας υπόψη ότι οι Δ.Ε.Υ.Α. στηρίζονται οικονομικά σε έσοδα που προέρχονται αποκλειστικά από τους πολίτες και πουθενά αλλού, στηρίζοντας τες ώστε απρόσκοπτα να συνεχίζουν να προσφέρουν χωρίς κίνδυνο κατάρρευσης.
Και μην ξεχνάμε μένουμε σπίτι για να μειώσουμε τον κίνδυνο εξάπλωσης του ιού.
Για το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.
Μπουσνάκης Αστέριος

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget