ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Eκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Δημήτρη Κυριακού, πρώην Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης
Ιδέες και προτάσεις των μαθητών για ένα δημοκρατικό σχολείο
Με θεματικό τίτλο: «Είμαστε η Καρδιά του Σχολείου», μια σημαντική διαβούλευση διεξάγεται το Σάββατο 15.2.2020 στο 2ο ΓΕΛ Κατερίνης. Μαθητές και μαθήτριες από 10 γυμνάσια και λύκεια του νομού, θα συζητήσουν για 4 ώρες σχετικά με το πώς σκέφτονται ότι χρειάζεται να λειτουργεί ένα δημοκρατικό σχολείο.
Αμέσως μετά, στις 18.30, εκπρόσωποί τους θα παρουσιάσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους σε ανοικτή συνάντηση - συζήτηση, στην οποία προσκαλούνται να συμμετέχουν όσες και όσοι ενδιαφέρονται.

Η διαβούλευση διοργανώνεται από την Πρωτοβουλία για το Άρθρο 12 (ΠΡΩΤΑ.12), κίνηση η οποία δημιουργήθηκε από τον πρώτο Συνήγορο του Παιδιού της Ελλάδας και ομάδα συνοδοιπόρων του, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, το Δήμο Κατερίνης και το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης.
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Δημήτρη Κυριακού, πρώην Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης που με το παράδειγμά του δίδαξε το νόημα της σχολικής δημοκρατίας και του σεβασμού στη γνώμη των παιδιών.
Επικοινωνία: inarticle12@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget