ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Ξεκίνησε η διαδικασία διαμόρφωσης της νότιας όψης στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου ΚατερίνηςΜε την τοποθέτηση μεταλλικών δοκών - με έμφαση στη νότια όψη του κτιρίου - πάνω στους οποίους θα στηθούν τα υαλοπετάσματα συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο (κτίριο θεάτρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων) του Δήμου Κατερίνης, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησαν και οι χρωματισμοί στο υπόγειο.


Παράλληλα, την τρέχουσα περίοδο οι παρεμβάσεις επικεντρώνονται στην τοποθέτηση ως εξής:
- αγωγών αλεξικέραυνων
- καλωδιώσεων
- αντλιών εντός όλων των φρεατίων
- πινάκων των αντλιών
- ηλεκτρικών γραμμών κ.α. παρεμβάσεων

Επιπλέον, το αμέσως προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκε μεταξύ άλλων η τοποθέτηση Μαρμάρων στη στέψη των περιμετρικών τοιχίων του δώματος, πλακιδίων στα WC στο σύνολο του κτιρίου.
Γενικότερα, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος της προηγούμενης περιόδου και να αποδοθεί το σημαντικό αυτό έργο, το συντομότερο στους δημότες και στον πολιτισμό του τόπου.

Όπως είναι γνωστό, το έργο αφορά ένα χώρο πολιτισμού ανατολικά των ΚΤΕΛ, με υπόγειο και 3 ορόφους συνολικού εμβαδού 4.700 τ.μ.


imerisiapierias

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget