ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης: Μέριμνα & συστηματική φροντίδα για άρτιες υποδομές & φιλόξενες ακτές
Συστηματικά, αφενός για την οργάνωση των υποδομών, οι οποίες παρέχουν άνεση και όλες τις απαιτούμενες διευκολύνσεις στους επισκέπτες και αφετέρου για την ορθή διαχείριση του περιβάλλοντος, την καλή εικόνα των ακτών εν γένει μεριμνούν οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.
Προς την κατεύθυνση αυτή, οι αντιδημαρχίες Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος & Πρασίνου, Καθαριότητας αντίστοιχα, σε συνεργασία με τον πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο Παραλίας υλοποίησαν στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας παρεμβάσεις καθαρισμού των ακτών με μηχάνημα αμμοκαθαρισµού, φυτεύσεις εποχικών φυτών, συντήρησης του πρασίνου, του δημοτικού φωτισμού, καθώς και εργασίες ανάπλασης στις πλατείες, στα πάρκα και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της Παραλίας.


Γενικότερα, σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου και εν όψει της υποδοχής επισκεπτών για την περίοδο των εορτών του ΠΑΣΧΑ, τα συνεργεία νωρίτερα από κάθε φορά έχουν πιάσει δουλειά, προκειμένου οι υποδομές να είναι καθ’ όλα έτοιμες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κατερίνης, πέρα από τον καθαρισμό και τη διαρκή συντήρηση υποδομών, η προσφορά υπηρεσιών, που βελτιώνει την εξυπηρέτηση των επισκεπτών θα εντατικοποιηθεί και θα επικεντρωθεί στο προσεχές διάστημα μεταξύ άλλων, στις επαρκείς εγκαταστάσεις υγιεινής, δικτύων ύδρευσης - αποχέτευσης, κάδων απορριμμάτων, σημείων πρόσβασης και στάθμευσης για ΑΜΕΑ, καθώς και ασφάλειας στο σύνολο της παραλιακής ζώνης.
Όπως έχει επισημανθεί από τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο: «Η φροντίδα για την προετοιμασία του συνόλου των υποδομών στο παραλιακό μέτωπο, ζητήματα καθημερινότητας που συνδέονται με την εικόνα που αποκομίζουν οι επισκέπτες από τον τόπο μας τίθενται στο επίκεντρο του σχεδιασμού της διοίκησης του Δήμου μας και επιδιώκεται να συνδυαστούν με την αποτελεσματικότερη προώθηση και προβολή του τόπου ως τουριστικού προορισμού».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget