ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης: Εκτεταμένες παρεμβάσεις στην Ολυμπιακή ακτή εν όψει της τουριστικής περιόδουΣτην Ολυμπιακή ακτή εστιάζονται οι εκτεταμένες παρεμβάσεις συνεργείων της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης εν όψει της προετοιμασίας για την τουριστική περίοδο.
Ειδικότερα, υλοποιούνται εργασίες διαμόρφωσης στην πλατεία και στο πάρκο του οικισμού της Ολυμπιακής Ακτής, ενώ γίνονται όλα όσα είναι απαραίτητα, προκειμένου να υπάρχει ασφαλής πρόσβαση για όλους, καθαριότητα και σύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές. Έμφαση δίνεται σε παρεμβάσεις αποκατάστασης βατότητας στο δίκτυο πεζοδρόμων & πεζοδρομίων, καθώς αντικαθίστανται σαθρές και σπασμένες πλάκες, γίνεται καθαρισμός σε φρεάτια, συντήρηση σε παγκάκια κ.α.


Επιπλέον, σε εξέλιξη είναι η συντήρηση του Δικτύου Δημοτικού φωτισμού, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: αλλαγή λαμπτήρων σε φωτιστικά σώματα που βρίσκονται σε πλατείες, σε φωτιστικούς στύλους κ.α.

Γενικότερα, σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου και εν όψει της τουριστικής περιόδου τα συνεργεία έχουν πιάσει δουλειά, προκειμένου οι παραλίες να είναι καθ’ όλα έτοιμες για να υποδεχτούν ντόπιους και ξένους επισκέπτες.
Την ικανοποίησή του για τους ταχείς ρυθμούς υλοποίησης των παρεμβάσεων εξέφρασε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη & υπηρεσιακούς παράγοντες επιθεώρησε τις έως σήμερα εργασίες.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος: «Η έγκαιρη μέριμνα για την προετοιμασία του συνόλου των υποδομών στο παραλιακό μέτωπο, προκειμένου από νωρίς τον Απρίλιο να είναι έτοιμο να υποδεχτεί επισκέπτες, θέματα υποδομών, ζητήματα καθημερινότητας που συνδέονται με την εικόνα που αποκομίζουν οι επισκέπτες από τον τόπο μας τίθενται στο επίκεντρο του σχεδιασμού μας. Παράλληλα, αυτές οι πρωτοβουλίες μας επιδιώκουμε να συνδυαστούν με την αποτελεσματικότερη προώθηση και προβολή του Δήμου Κατερίνης και ευρύτερα της Πιερίας ως τουριστικού προορισμού μέσω ενός συντονισμένου σχεδιασμού όλων των εμπλεκομένων φορέων».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget